Valkeakoskelainen Bemis voitti ykköspalkinnon

31.12.2007 12:45Uutiset » Tapahtumat

Bemis Valkeakoski Oy on voittanut ensimmäisen palkinnon kansainvälisessä The 2007 FlexoTech Awards -kilpailussa. Palkintotilaisuus pidettiin Lontoossa 17. lokakuuta ja palkinnon vastaanotti Bemisin puolesta painatusinsinööri Tomi Havia.

Yhdeksättä kertaa järjestetyssä kilpailussa on kolmetoista eri sarjaa. Bemis Valkeakosken voittamassa kalvopohjaisten tuotteiden painatussarjassa oli toistakymmentä osallistujaa. Voittoisa, välipainetulle Opalenille tehty painotyö on ruotsalaisen ICA-supermarketketjun juustoraasteelle tehty painatus. Kilpailutyö painettiin pari vuotta sitten Valkeakosken tehtaalle hankitulla Windmöller & Hölscher Novoflex 10-väriflexopainokoneella.

Tuomareiden arvosteluperusteita olivat muun muassa painojäljen kohdistus, terävyys, innovatiivusuus ja reprotekniikka. Painatuksen reprotyöstä vastasi Marvaco Oy.

Bemis Valkeakoski Oy valmistaa vakuumi- ja suojakaasupakkauslaminaatteja elintarviketeollisuudelle. Valkeakosken tehtaat ovat osa kansainvälistä Bemis Company, Inc. konsernia, joka on joustopakkausteollisuuden markkinajohtaja Pohjois-Amerikassa. Yhtiön liikevaihto on 3,5 miljardia dollaria ja henkilökuntaa on noin 16 000.

Lisätietoja www.bemis-europe.com.

Share: