Uudet biotuotteet ja pakkausratkaisut PulPaperissa

9.6.2020 18:27Uutiset » Pakkaukset
PulPaper 2018 -tapahtumaan osallistui yli 9 200 asiantuntijaa. Kuva: Messukeskus / Pekka Hannila.

Ensi keväänä Helsingissä järjestettävä metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper nostaa esiin biotalouden uutuudet ja tulevaisuuden mahdollisuudet. Uudet biotuotteet ja pakkausratkaisut ovat esillä messujen laajassa ohjelmatarjonnassa.

Tapahtuman teema ”Building tomorrow’s bioeconomy” painottaa metsäbiotalouden moninaisuutta ja tuo näkyviin konkreettisia sovelluksia ja tuotteita. PulPaper kerää maailman parhaat metsäteollisuuden asiantuntijat ensi keväänä Helsinkiin. Tapahtuma on globaali kohtaamispaikka, jossa pääsee tutustumaan kattavasti metsäteollisuuden viimeisimpään teknologiaan.

Tapahtuman näyttelyn pinta-alasta on myyty jo yli puolet, ja mukaan odotetaan noin 400 yritystä. Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018, ja silloin kävijöitä oli yli 9 200.

PulPaper järjestetään 27.-29.4.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan Messukeskuksessa on myös kemian ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemian alan kansainvälinen seminaari Helsinki Chemicals Forum.

Share: