Turvakerroin Oma jälleen voittopalkintoon

17.12.2012 12:28Uutiset » Tapahtumat

DS Smith Packaging Finland on voittanut arvostetun pakkausalan palkinnon WorldStarin. Palkinto myönnettiin Turvakerroin Oy:lle tehdystä pakkauksesta. Jo aiemmin syksyllä sama pakkaus voitti Pohjoismaisen Scanstar-palkinnon.

Turvakerroin Oma -tuotteen myyntipakkaus ja myymäläteline suunniteltiin Tampereella DS Smith Packagingin Design Centressä ja pakkaukset valmistettiin DS Smith Packagingin tehtailla Suomessa. Pakkaus on valmistettu täysin kierrätettävästä luonnonmateriaalista, aaltopahvista ja sen valmistuksessa on pyritty minimoimaan raaka-ainehävikki.

Sekä pakkauksen että myyntitelineen rakenteen ovat suunnitelleet tuotesuunnittelija Jyrki Valkama ja tuotepäällikkö Ville Kinanen. Pakkauksen ulkoasun suunnitteli graafinen suunnittelija Maarit Mäkinen.

– WorldStar on hieno ja arvostettu palkinto. Olen iloinen, että voin edustaa sellaista yritystä, joka menestyy maailmalla. Olen aina tiennyt, että meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, mutta julkisen tunnustuksen saaminen toki lämmittää mieltäni, kertoo toimitusjohtaja Sari Rämö, DS Smith Packaging Finland.

Share: