Tärkein Ipex ikinä

20.5.2010 12:55Uutiset » Tapahtumat

Ipex-messujen järjestelyistä vastaava johtaja, Trevor Crawford, toivottaa messuvieraat tervetulleiksi Birminghamiin.

Koskaan aikaisemmin ei ole odotettu graafisen alan messuja yhtä paljon kuin tämän vuoden Ipex-messuja. Ala on varmasti ennemminkin kokenut nykyisenkaltaisia vaikeita aikoja, mutta silti monet asiantuntijat pitävät juuri näitä messuja tärkeimpinä Ipexin 159-vuotisen historian aikana.

Ipex 2010 tulee antamaan esimakua tulevaisuuden teknologiaratkaisuista, mutta samalla se esittelee myös paljon kaupallisesti valmiita ensijulkistuksia. Messut tulevat myös tarjoamaan tilaisuuden oppimiseen, esimerkiksi siitä miten painot pitävät itsensä tuloksellisesti kilpailukykyisenä. Ipex haluaakin auttaa painotaloja löytämään omat menestyksen avaimensa tulevaisuutta varten.

Messualueella on paljon käytännönläheisiä oppimisalueita, kuten Printers’ Profit Zone, The Great Print Debates -keskustelufoorumi, Knowledge Centre, Proskills Technology Tours ja CIP4-automaatiopaviljonki. Näissä käsitellään asioita monipuolisesti niin liiketoiminnan kuin ammattiosaamisenkin kantilta.

Kun Ipexin ovet avautuvat 18.toukokuuta, avautuu teille messuvieraille mahdollisuus tutustua yli 600 osastoon ja yli tuhannen näytteilleasettajan tuotteisiin. Esittelytilaa on varattu 60 000 neliömetriä 11 hallista. Koko Ipex-tiimi minä mukaan lukien haluamme toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Birminghamiin.

Share: