Suurkuva-iltapäiväseminaari helmikuussa

24.1.2014 11:21Uutiset » Tapahtumat

Fespa Finland

Fespa Finland ry järjestää suurkuvatulostusaiheisen iltapäiväseminaariin keskiviikkona 12.helmikuuta Helsingin keskustassa Unioninkadun Juhlahuoneistossa. Seminaarissa kuulet esimerkiksi miksi lateksiteknologia on niin suosittu suurkuvan tulostamisessa tällä hetkellä. Sen lisäksi seminaarissa esitellään malleja ja esimerkkejä asiakkaille tehdyistä uusista ratkaisuista, jotka tuovat mahdollisuuksia painotalojen liiketoimintaan.

Kello 13 alkavan tilaisuuden aloittaa Juha Heljakka. Hän esittelee kansainvälisen Fespa-järjestön tekemän Wide Format Survey -tutkimuksen tuloksia siitä, miten suurkuva muuttuu liiketoimintana lähitulevaisuudessa. Toisena esityksenä kuullaan HP:n suurkuvatuotantoratkaisujen liiketoimintajajohtajaa Branko Lubkingia, jonka aiheena on lateksi-suurkuvatulostamisen trendit. Kahvitauon jälkeen kuullaan Antaliksen Mika Pölläsen esitys ”Viestintää suurkuvamateriaalin keinoin – asiakkaan tavoitteena toimiva viesti”. Tilaisuuden lopussa on vielä kysymykset ja vastaukset -paneeli, jossa mukana ovat kaikki päivän puhujat. Virallinen seminaariohjelma päättyy klo 16, mutta tilaisuuden jälkeen Fespa Finland ry järjestää jäsenilleen vielä vuosikokouksen.

Seminaarin hinta on 50 euroa. Ilmoittautumiset on tehtävä 7.2. mennessä osoitteeseen minna.pettersson@fespa.fi.

Muistutuksena myös, että seuraavana päivänä 13.2. Print&Media järjestää Ohjelmistopäivä-seminaarin Helsingissä, jonne Fespa Finlandin jäsenet pääsevät alennettuun 275 euron osallistumishintaan (normaali hinta 350 eur).

Fespa Finland ry on kansainvälisesti tunnetun Fespa:n itsenäinen suomalainen toimialaa edistävä ja yhdistävä graafisen alan liitto.

Share: