Suomalaispakkaus pääsi finaaliin

31.8.2012 09:00Uutiset » Tapahtumat

GoldenCap

Stora Enso Packaging Oy:n painama ja Flexolahden toteuttama pakkaus (Sinebrychoff Golden Cap Apple Cider) on valittu kansainväliseen The 2012 FlexoTech International Print & Innovations Awards -loppukilpailuun. Kilpailutyö osallistuu Corrugated Post Print -sarjaan ja se on valittu viiden parhaan työn joukkoon. Paras työ viidestä palkitaan Lontoossa 18.10.2012.

– Olemme tehneet pitkään tiivistä kehitystyötä painatusasioissa kumppanimme Flexolahden kanssa. Loppukilpailupaikka on hieno tunnustus onnistuneesta Bobst Masterline HD -tuotantolinjainvestoinnista ja työstä niin reprossa kuin painokoneella, toteaa myynti –ja markkinointijohtaja Pekka Tommola Stora Enso Packagingilta.

– Kevään aikana käynnistetty kuusivärisestä Bobst Masterflex HD -painokoneesta ja Mastercut -tasostanssista muodostuva tuotantolinja on nostanut painatusten rekisteritarkkuuden ja koko painatuslaadun aivan uudelle tasolle. Flexolahden Flat Top Dot -laatat ovat vähentäneet painopinnan aaltoefektiä merkittävästi ja samalla tekniikka on parantanut myös kompaktipintojen tasaisuutta aaltojen pohjia myöden, lisää Stora Enso Packagingin graafinen suunnittelija Ilkka Laukkanen.

– Huima parannus fleksopainatuksen laadussa ja kehitys painatusprosessin toimivuudessa mahdollistavat myös joustavamman tuotannon. Stora Enso Packagingin fleksopainatuksen laatu on jo todella lähellä offsettia ja siitä kertoo myös osaltaan pääsy painatuskilpailun finaaliin, lopettaa Pekka Tommola.

Share: