Sun Chemical lähtee drupaan uuden johdon voimin

11.3.2008 13:44Uutiset » Tapahtumat

Painovärijätti Sun Chemical on paljastanut drupa-suunnitelmansa. Loppukeväästä järjestettävien suurmessujen pääohjenuoria yhtiölle ovat laatu, palvelu, innovaatiot sekä ympäristön huomioiminen tuotteissa.

Sun Chemicalin värejä käyttää drupassa hyvin moni painokonevalmistaja, mutta myös Sunin omalla osastolla tullaan yrityksen mukaan näkemään monia yllätyksiä. Sun Chemicalin osasto on 600 neliömetriä, ja se löytyy osoitteesta B75 hallissa 6. Osasto on myös osa PrintCity-yhteenliittymää.

“Working for you” on slogan, jonka alla yhtiö tulee messuilla esittäytymään. Tällä yhtiö haluaa osoittaa sen, että koko yhtiön työn on tarkoitus palvella asiakkaan tarpeita. Juuri asiakkaan tarpeet ohjaavatkin yhtiön kehitystä eteenpäin.

– Drupa tulee olemaan täydellinen paikka näyttää meidän viimeisimmät innovaatiomme, jotka ovat myös osa meidän uuden pääjohtajamme Rudi Lenzin (kuvassa) strategiaa, sanoo Felipe Mellado (Corporate Vice-President of Marketing).

Yllä mainitut innovaatiot liikkuvat muun muassa pakkaus-, sanomalehti-, arkki- ja suurkuvapainamisen alueilla. Värinhallintaan yhtiö esittelee SmartColour-ratkaisunsa.

Lisätietoja www.sunchemical.com/.

Share: