Sharp drupassa ensimmäistä kertaa

25.4.2008 10:11Uutiset » Tapahtumat

Sharp on ensimmäistä kertaa mukana ensi kuun drupa-messuilla, jotka järjestetään Düsseldorfissa 29.5.–11.6.2008. Sharpin mukaantulo tuotantolaitemarkkinoille vuonna 2007 oli yrityksen mukaan menestyksekäs. Messukävijät tulevat näkemään Sharpin monta eri puolta.

Palkittujen tuotantojärjestelmien MX-M850/950 ja MX-M1100 (kuvassa) sekä värimonitoimilaitteiden MX-6201N ja MX-7001N lisäksi Sharp esittelee useita käytännöllisiä sovelluksia todistaakseen, kuinka helppoa asiakirjahallinta nykyään on. Sharp esittelee muutamien yhteistyökumppaneiden kanssa muuttuvan tiedon tulostamista, työnkulkua tuotantoympäristössä ja Web-to-Print-toimintoja.

– Drupa-messujen tulokkaana meillä on suuri ilo saada esitellä suurelle yleisölle nämä korkealaatuiset ja tehokkaat laitteet. Uusi sarjamme täyttää vaatimukset luotettavuudesta ja monipuolisuudesta, joita asiakirjatuotantolaitteille asetetaan vaativissa tuotantoympäristöissä. Tähän on päästy yhdistämällä edistyksellinen toiminnallisuus monipuoliseen, vahvaan suorituskykyyn ja avoimen lähdekoodin järjestelmään OSA:an, joka mahdollistaa joustavuuden ja räätälöidyt käyttäjäkohtaiset ratkaisut, sanoo Jonne Zachrisson, Sharp Electronics (Nordic) AB:n tuotepäällikkö.

Sharp on hallissa 9, osastolla A04.

Sharp tukemassa Itämeren suojelua

Suomessa Sharp Electronics Finland juhlistaa 10-vuotista taivaltaan Joutsenmerkin kanssa lahjoittamalla varoja Itämeren suojeluun. Jokaisesta myydystä Sharpin Joutsenmerkitystä MX-värimonitoimilaitteesta ohjataan 50-200 euroa WWF:n Operaatio Merenneito -suurkampanjaan laitteen hankkineen organisaation nimissä. Kampanja on käynnissä kevät- ja kesäkauden 2008 ja lahjoitettava summa tulee olemaan vähintään 10 000 euroa. Sharpin MX-värimonitoimilaitemallisto käsittää yhteensä kahdeksan eri mallia, joista jokaiselle on myönnetty Joutsenmerkki.

Share: