Sesoma juhlii värikkäästi tasavuosiaan

12.8.2010 13:32Uutiset » Tapahtumat

Sesoma_OpenHouse

Suurkuvapuolen jälleenmyyjä Sesoma juhlii elokuun lopussa 27.8. 30-vuotispäiviään sekä esittelee paljon uusia laitteita, ohjelmistoja ja materiaaleja. Suureen rooliin nousevat myös uudet värit, sillä Mutohin suurkuvatulostuskoneisiin on tarjolla peräti neljä uutta väriä. Värit esiteltiin ensi kerran kesäkuun Fespa-messuilla Münchenissa.

Mutohin uusi bio-laktaattiväri perustuu maissista tislattuun liuottimeen ja on siis orgaanista. Väri ei kuitenkaan ole kompromissi ominaisuuksien kesken, sillä se tarjoaa parempaa tulostusjälkeä, nopeampaa tulostusta ja edullista hintaa aiempiin väreihin verrattuna. Väri esitellään Mutohin Valuejet-tulostimessa.

Mild Solvent Ultra on liuotinvärien uusin sukupolvi, joka mahdollistaa entistä laajemman materiaalivalikoiman ja tarjoaa ongelmavapaan ja pitkän käyttöiän. Väri esitellään Mutoh Blizzard-tulostimessa.

Zephyr TS-värit ovat puolestaan läpikuultavia UV-värejä, joita käytetään liikennemerkkikalvojen tulostamiseen. Väreillä on Euroopan laajuinen hyväksyntä ja 10 vuoden takuu käytettäessä yhdessä Nikkalite-kalvojen kanssa. Väri on käytössä Zephyr TS-tulostimessa.

Viimeisenä uutuutena on Mutoh 3D UV-väri. Se on uusi äärimmäisen joustava UV-väri. Väri on kuitenkin täysin kuiva tulostuksen päätyttyä. Uusi väri mahdollistaa UV-tulostimille ennen mahdottomat yliteippaukset tai tyhjiömuovaukset. Väri esitellään Mutoh Zephyr-tulostimessa.

Kysyimme Sesoman myynti- ja markkinointijohtaja Jani Mykkäseltä tärkeän kysymyksen. Ovatko uudet värit paljon entisiä kalliimpia?
– Osa uusista väreistä maksaa saman kuin edeltäjäväri. Bio-laktaatti on tosin Ecosolvent-väreihin verrattuna vielä piirun edullisempi. Tilanne on hieman erikoinen, sillä muutkin ominaisuudet puoltavat uutta ylivertaista väriä, Mykkänen vastaa.

Sesoman Open Houseen voit ilmoittautua tästä.

Share: