Serpa08:n näyttelytilat melkein varattu

13.8.2008 12:43Uutiset » Tapahtumat

Seri- ja Erikoispainojen liitto ry järjestää Helsingin Kaapelitehtaalla 7.11.2008 uuden tapahtuman, Serpa 2008, erikoispainoalan ammattilaisille, alalle pyrkiville sekä markkinointiviestinnän tuottajille ja tilaajille. Tilavaraukset täyttyvät hyvää vauhtia.

Tapahtuma koostuu näyttelyosastoista, ammattilaisten puheenvuoroista ja uusimmista markkinointiratkaisuista. Kaapelitehtaan näyttelytiloista on varattu jo yli 70 %. Mukana on niin laitteiden, materiaalien ja tavaran toimittajia kuin painopalveluiden tarjoajiakin.

Oheistapahtumana MTL:n kutsuseminaari

Markkinointiviestinnän toimistojen liitto eli MTL järjestää tapahtumassa aamiaisseminaarin, jossa pääosassa on efektipainaminen. Tilaisuudessa esitellään markkinointiviestinnän luoville suunnittelijoille ja tuottajille erikoispainamisen kehittymistä, uusimpia ratkaisuja ja työkaluja sekä esimerkkejä onnistuneista kampanjoista. Tilaisuus on kutsuvierastapahtuma. Lisätiedot; kari.castren@mtl.fi

AGI tapahtuman virallisena mediana

Tapahtuman viralliseksi mediaksi on varmistunut AGI, joka julkaisee messuihin liittyviä uutisia pitkin syksyä sekä lehdessä että nettisivuillaan. AGI myös tuottaa messuoppaan ennen tapahtumaa ja tapahtumakoosteen Serpa08:n jälkeen. Opasta jaetaan myös tapahtuman sisäänkäynneillä.

Lisätiedot ja näyttelytilavaraukset
www.serpa08.com

Share: