Seri-Deco lähtee myyntikiertueelle

14.1.2009 11:41Uutiset » Tapahtumat

Seri-Deco kiertää jälleen kerran Suomea vuosittaisen RoadShow-myyntinäyttelyn merkeissä mukanaan uusimmat tuotantolaitteet ja -materiaalit. Kiertue on käynnissä 27.–31.1. ja pysäkkeinä toimivat Jyväskylä, Kempele, Seinäjoki ja Tampere.

– Kiertue on ollut aina tärkeä osa toimintaamme, sillä siellä asiakkaat pääsevät testaamaan tuotantolaitteitamme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa teknisistä detaljeista ilman pitkiä välimatkoja työpaikoiltaan, kertoo Miia Mustonen, Seri-Decon markkinointipäällikkö.

– Vuoden 2009 kiertueella tarjotaan uusinta tietoa jokaisesta tuoteryhmästä, niin tulostamisesta, tarrapuolelta, silkkipainosta kuin kaivertamisesta ja jälkikäsittelystä. Tänä vuonna esittelemme lisäksi asiakkaillemmekin erittäin hyödyllistä työkalua eli Seri-Decon uutta verkkokauppaa, jatkaa Mustonen.

Tulostamisen osalta Seri-Decon kiertueella esitellään mm. Rolandin RS 640-tulostin, josta voidaan jälleenmyyjän mukaan rakentaa myös leveä silkkipainofilmien tulostin. Seri-Decon syyskuussa järjestämillä Avoimilla Ovilla suuren mielenkiinnon herättänyt DTG-tekstiilitulostin kiertää myös mukana.

Kiertueella voi maahantuojan mukaan kuulla faktaa myös vastikään markkinoille lanseeratuista silkkivesiväreistä sekä niiden tuomista muutoksia ja mahdollisuuksista silkkipainamisessa.

Lasertuotannon osalta Seri-Deco esittelee uuden GCC -edustuksensa. Kiertueella kulkee mukana myös GCC Mercury II L-25W-laser. Jälkikäsittelypuolen Esko Kongsberg ja Fotoban arkkileikkurit ovat esillä runsain esittein ja mallein.

Linkki: http://www.seri-deco.fi/273012009-roadshow-uskomattomat-tarjoukset-a-25….

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: