Seminaarit peräkkäisinä päivinä

17.1.2014 14:06Uutiset » Tapahtumat

Seminaarikuva

Viikolla 7 järjestetään kaksi mielenkiintoista seminaaria. 12.helmikuuta järjestetään Kirjapainot kuntoon -kehittämispäivä ja 13.helmikuuta on Ohjelmistopäivä. Molemmat tilaisuudet ovat Helsingissä, joten pitkänmatkalaisille on oiva tilaisuus osallistua molempiin seminaareihin ja vaikkapa yöpyä samalla Helsingissä.

Helsingin Olympiastadionilla pidettävän Kirjapainot kuntoon -kehittämispäivän järjestää Graafinen Teollisuus ry yhdessä Markkinointi-Instituutin kanssa. Puhujina Bob The Robotin varatoimitusjohtaja Mikko Hovi sekä Markkinointi-Instituutin toimitusjohtaja Toni Berkowits. Tapahtuman lisätiedot osoitteessa: http://www.graafinenteollisuus.fi/index.phtml?s=8.

Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävä Ohjelmistopäivä-seminaari puolestaan tarjoaa kattavan annoksen tietoa mm. web-to-printin, crossmedian ja digitaalisen julkaisemisen aiheista. Kaikki ovat erittäin tärkeitä aiheita, joista modernin painotalon ja heidän asiakkaidensa tulee olla hyvin perillä menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa.

Ohjelmistopäivän pääpuhujaksi on kiinnitetty britti Matthew Parker, jolla on pitkä kokemus graafiselta alalta painotyön ostajan ominaisuudessa. Nykyään hän konsultoi painotaloja sekä printtiostajia, kirjoittaa painotuotteen myymiseen liittyviä kirjoja sekä luennoi ympäri maailman painoteollisuuden tilaisuuksissa. Parker tulee esittämään seminaarissa paljon käytännönläheisiä esimerkkejä siitä miten ja millaisia palveluita painotalon tulee myydä menestyäkseen nykyisessä kilpailutilanteessa – suuressa roolissa ovat tietenkin erilaiset ohjelmistot, seminaarin teemaa mukaillen. Erittäin mielenkiintoinen esitys tulee varmasti olemaan myös ruotsalaisen Ulf Sunnbergin esitys w2p/crossmedia-caseista Pohjoismaissa ja Euroopassa unohtamatta seminaarin muita puhujia, kuten Chili Publishin perustajaa Joeri Paelemania, Konica Minoltan Mark Hinderiä tai digitaalisen julkaisemisen kotimaisia guruja Petteri Paanasta ja Sampo Korkeilaa.

Ohjelmistopäivän koko seminaariohjelma ja ilmoittautuminen osoitteessa http://ohjelmistopaiva.fi/.

Image credit: halfpoint / 123RF Stock Photo

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: