Pussipakkauksista uutta liiketoimintaa painajille

9.10.2020 10:04Uutiset » Pakkaukset
Pussipakkausten suosio on kasvanut koronapandemian aikana. Kuva: Xeikon.

Pussipakkausten suosio kasvaa ja ne korvaavat kiinteitä pakkauksia mm. elintarvikkeiden pakkauksissa. Digitaalisten painokoneiden valmistaja Xeikon uskoo pussipakkausten olevan sopiva liiketoiminnan laajennus monille etikettien painajille. Xeikon esittelee virtuaalisessa Xeikon Café TV -tapahtumassa digitaalisen pussituotannon prosessia.

– Digitaalinen pussipakkausten tekeminen sopii täydellisesti etikettipainajille, jotka haluavat monipuolistaa ja laajentaa liiketoimintaansa. Xeikonin fleXflow-tuotantoprosessi mullistaa pussien valmistamista tarjoamalla “zero-after-cure”-laminoinnin. Tämä ratkaisu on ympäristöystävällinen, sillä pussien valmistuksessa ei käytetä liuottimia ja lopputulos on hyvin kiinnittyvä pakkaus, sanoo Stefan Clopterop, Market Segment Manager Labels, Xeikon.

Xeikonin mukaan pussien tuotanto voidaan yhdistää perinteiseen etikettien tuotantoon. Koronapandemian aikana verkkokauppa on kasvanut merkittävästi ja paikallinen pakkausten kysyntä on kasvanut. Brändit etsivät paikallisia pussipakkausten tuottajia saadakseen lisää joustavuutta tuotantoonsa.

Xeikon lanseerasi innovatiivisen pussipakkausten tuotantoprosessin vuonna 2019 Labelexpo-messuilla, ja sen suosio on kasvanut huomattavasti. Café TV-webinaarissa 15.10. esitellään tuotantolinja, jossa on CX500-digipainokone, LCoat 500-laminointilaite ja Karvillen pussien tekokone. Esittelyihin liittyy keskustelu, jossa on mukana asiantuntijoita ja pussien tuottajia. Heille voi myös esittää kysymyksiä ja pakkausnäytteitä voi tilata.

Share: