PulPaper 2021 yhdessä kemian tapahtumien kanssa

29.3.2019 08:01Uutiset » Tapahtumat
PulPaper-tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 9 200 kävijää 2018. Kuva: Messukeskus.

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa Helsingissä 13.-15.4.2021. PulPaperin kanssa samaan aikaan on myös kemian ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemian alan huippuseminaari Helsinki Chemicals Forum.
PulPaperiin kuuluu ajankohtainen, korkeatasoinen konferenssiohjelma, joka toteutetaan yhdessä alan merkittävimpien toimijoiden kanssa. Lisäksi tapahtumassa on näyttely, maksuttomia tietoiskuja sekä iltaohjelmaa.

Edelliset PulPaper-tapahtumat on järjestetty vuosina 2018 ja 2014. Viime kerralla PulPaper oli osa toimialarajat ylittävää metsä- ja pakkausteollisuuden tapahtumakokonaisuutta, jossa vieraili yli 9 200 kävijää yli 50 maasta ympäri maailmaa. Tuleva PulPaper 2021 tuo yhteen laajemmin yrityksiä ja asiantuntijoita prosessiteollisuuden eri osa-alueilta tekemällä yhteistyötä kemian- ja bioteollisuuden kanssa.

– Vuoden 2018 PulPaperin jälkeisen innostuksen, hyvien tulosten ja näytteilleasettajien palautteiden perusteella on päätetty palata tapahtuman järjestämisessä vanhaan kolmen vuoden kiertorytmiin, joka sopii paremmin nopeasti kehittyvän alan nykytarpeisiin. Samoin viime vuonna kokeiltu yhteistyö yli toimialarajojen sai hyvän vastaanoton, ja seuraavalla kerralla haluamme tehdä yhteistyötä kemianteollisuuden toimijoiden kanssa, kertoo Puunjalostusinsinöörien toimitusjohtaja Antti Lindqvist.

Share: