Printin paluu -seminaari kesäkuun alussa

16.5.2014 12:33Uutiset » Tapahtumat

MARK Printtiryhmä järjestää jälleen kesän alussa jo perinteeksi tulleen markkinoinnin ja myynnin huippuseminaarin ”Printin Paluu – Episodi III” Musiikkitalolla 5.6. Seminaari tarjoaa estradin kesän kirkkaimmille tähdille, jotka tulevat kertomaan, mitä tähteä painetussa viestinnässä kannattaa nyt seurata. Paikkoja on vielä nopeimmille ilmoittautujille jäljellä: ilmoittaudu tästä.

Seminaarissa kuulet, että millainen on printin rooli tällä hetkellä ja mitä ovat mediakanavavalinnat päivittäistavarakaupan murroksessa? Kuluttajamedialiiketoiminnan bisneslogiikka elää murrosta, jossa kaikilla käyttöliittymillä on rooli. Kannattaa käydä kuuntelemassa, millaisia näkemyksiä painetun viestinnän kovimmilla tietäjillä on printin tulevaisuuden markkinoinnissa ja haasteissa.

Tähtinä seminaarilavalla ovat mm.:

* toimitusjohtaja Juha Sarsama, Panostaja Oyj

* Berndt von Frenckell

* kaupallinen johtaja Antti Järvinen, Sanoma Media Finland

* markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri, SOK

* markkinoinnin professori Pekka Mattila, Aalto EE

Päivän aikana saat tiukan paketin painetun viestinnän todellisuudesta ja oivan mahdollisuuden verkottumiseen. Kuulet missä ja minne printissä oikeasti mennään.

Lisätiedot, ohjelma, esiintyjät, osallistumismaksut ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteessa: http://www.mark.fi/tapahtuma/printin-paluu—episodi-iii/

Tilaisuuden järjestäjä on MARK Kustannus Oy/MARK Printtiryhmä. Tilaisuuden yhteistyökumppaneita ovat Lönnberg Painot, Graafinen Teollisuus, Canon, Print Power -hanke, Antalis, Kopio Niini ja Print&Media.

Share: