Parhaiden painotöiden kilpailu odottaa ilmoittautumistanne

31.5.2011 16:56Uutiset » Tapahtumat

Sappi_Sepoty2010

Paperinvalmistaja Sappi perusti vuonna 1993 Sappi European Printers Of The Year Awards -kilpailun (Sepoty) palkitakseen ja antaakseen tunnustusta erinomaisille painotöille. Kilpailun osallistujilla on mahdollisuus voittaa arvostettu Sappi Printer of the Year -palkinto. Painolaitokset ympäri Eurooppaa ilmoittautuvat jo innokkaasti vuoden 2012 kilpailuun.

Niiden painolaitosten, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet ehdolle joka toinen vuosi järjestettävään kilpailuun, ei tarvitse olla huolissaan. Vaikka ensimmäinen ilmoittautumisjaksopäättyikin 31.maaliskuuta 2011, ilmoittautumisajankohtia on vielä kolme jaksoa jäljellä. Seuraava ilmoittautumisjakso päättyy 30. kesäkuuta. Jo ilmoittautuneiden on hyvä tietää, että heidän voitonmahdollisuutensa kasvavat jokaisen uuden ilmoittautumisen myötä. Painolaitokset, jotka ovat ilmoittautuneet ainakin yhden kerran jokaisen jakson aikana saavat palkinnoksi sisäänpääsyn Drupa –messuille.

Sappin mukaan SEPOTY Awards -kilpailu rohkaisee painolaitoksia löytämään parhaat prosessit, paperilaadut sekä parhaan kokemuksen ja graafisen materiaalin yhdistelmän, jotta saadaan aikaan asiakkaiden kannalta paras tulos. Kilpailu antaa tunnustusta painolaitoksille, joiden toiminta on tinkimätöntä ja tasoltaan esimerkillistä. Kilpailu on avoin kaikille Euroopassa ja Lähi-idässä toimiville painolaitoksille joiden kilpailutyöt painetaan pääasiassa Sappin paperille.

Useita kategorioita

Kilpailu on kehittynyt alan mukana. Kilpailuun on lisätty esimerkiksi uusia kategorioita, kuten digitaalinen painotekniikka sekä arkki- ja rullapainokoneilla painettavat lehdet. Painolaitokset, jotka on valittu voittajaehdokkaiksi jossakin kategoriassa, kutsutaan toukokuussa 2012 järjestettävään tapahtumaan, missä jaetaan palkinnot seuraavissa kategorioissa: vuosikertomukset, kirjat, esitteet, kalenterit, luettelot, digitaaliset painotyöt, yleiset painotyöt, aikakauslehdet (arkkipaino), aikakauslehdet (rullapaino), pakkaukset ja etiketit sekä painolaitosten oma markkinointimateriaali. Lisätietoja saatte alueenne myyntikonttorista.

Blue Award –palkinnolla Sappi haluaa tuoda esille pyrkimyksensä parantaa maailmaa ja ihmisten elämää.BlueGreen Award – -palkinnon avulla halutaan korostaa painoalan merkitystä hyvien hankkeiden tukemisessa luovalla ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Lisätietoja Sappi-konsernista

Sappi Fine Paper Europe on Euroopan johtava päällystetyn hienopaperin tuottaja. Sappin paperia käytetään ensiluokkaisissa lehdissä, kuvastoissa, kirjoissa ja huippuluokan painetussa mainonnassa. Sappi Fine Paper Europen pääkonttori sijaitsee Brysselissä, Belgiassa. Sappi tunnetaan innovatiivisyydestä ja laadusta. Sappin tuotemerkkeihin kuuluvat Galerie, Royal, Magno, Tempo, Quatro,Furioso ja Mega sekä päällystämätön paperi Tauro. Top ja Jaz ovat digitaaliseen painatukseen tarkoitettuja papereita. Algro, Fusion,Leine ja Parade ovat tuotemerkkejä, jotka on tarkoitettu erityisesti etiketteihin, toplineriin,sekä pakkauspapereihin ja -kartonkeihin.

Kaikki Sappi-paperia tuottavat tehtaat EU-alueella ovat ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioituja sekä EMAS-rekisteröityjä. SFPE:n tehtaille on myönnetty Forest Stewardship Council (FSC) ja/tai Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) -ohjelmien mukaiset chain-of-custody –sertifikaatit.

Sappi Fine Paper Europe on osa Sappi Limitediä (NYSE, JSE). Sappi Limited on maailmanlaajuinen yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Etelä-Afrikan Johannesburgissa. Yhtiöllä on yli 17 000 työntekijää ja tuotantoa neljällä mantereella yhdeksässä maassa. Myyntikonttoreita on 50 maassa ja asiakkaita yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Lisätietoja saatte osoitteesta www.sappi.com.

Share: