Parhaat painotyöt järjestykseen

29.1.2009 12:13Uutiset » Tapahtumat

Map Suomi Oy:n ja M-real Oyj:n yhteisesti järjestämä Galerie Art Design & Print Awards 2008 -kilpailu järjestettiin jo 14. kerran. Kilpailuun osallistui tällä kertaa yhteensä 118 painotyötä ja palkitut työt olivat järjestäjien mukaan selkeästi oman sarjansa vahvimpia.

Vuosikertomus-sarjassa haluttiin nostaa esiin laadukkaita ja uudenlaisia ratkaisuja. Sarjassa pärjäsivätkin työt, jotka oli uskallettu tehdä hieman toisin. Sarjan voitti Finstaship, toiseksi tuli Marttakertomus ja kolmanneksi eQ:n vuosikertomus 2007.

Painotyö-sarjassa voittajat erottuivat nopeasti. Voittotöissä oli käytetty taidokkaasti paperin ja painotekniikan suomia mahdollisuuksia. Sarjan voitti Volume-asiakaslehti, toiseksi tuli Estar Finland -esite ja kolmanneksi Sushi-esite.

Kirja on suunnittelutehtävänä hyvin haasteellinen, sillä monen asian on sovittava yhteen, jotta kokonaisuus toimisi. Palkituissa kirjoissa nämä asiat osuivat kohdalleen. Kirjat-sarjan voitti ”Hannes Heikura Valokuvia Photographs”, toiseksi tuli ”Selviytyjät Lumen ja jään linnut” ja kolmanneksi ”Kiasma Kitchen”.

Lisätiedot kilpailun voittajista tästä linkistä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone