Pakkauspainamisen trendejä Pack Print Forumissa

13.8.2020 17:32Uutiset » Pakkaukset
Kierrätyskamut on Arilyn-sovelluksella toimiva kierrätystä edistävä peli, joka löytyy Arlan maitotölkkien kyljistä. Kuva: Arla.

Pakkausalan ja pakkauspainamisen tapahtumat ovat harvassa tänä syksynä koronakriisin takia. Pakkausyhdistys järjestää kuitenkin Pack Print Forumin Tampereella 7.10.2020. Sen teemana ovat tänä vuonna älykkäät ja ympäristöystävälliset etiketit. Myös PackSummit järjestetään 28.10.

Pack Print Forum antaa tuoretta tietoa pakkauspainamisen trendeistä, tulevaisuudesta, materiaaleista ja painatusmenetelmistä. Ohjelmassa on mm. Tampereen yliopiston Johanna Lahden katsaus alan tulevaisuudesta ja Arlan markkinointijohtaja Antti Airaksisen esittely yrityksen innovatiivisesta Kierrätyskamut-pelistä saaduista kokemuksista. Tapahtuma järjestetään Tampereella Särkänniemen Planetaariossa.

Toinen perinteinen pakkauspainamisen tapahtuma on sen sijaan siirtynyt ensi vuoteen. Pakkausyhdistys järjestää Flekso ABC -koulutuspäivän nyt Tampereen teknillisellä yliopistolla tiistaina 1.6.2021.

Syksyn suurin pakkausalan tapahtuma Suomessa tulee varmaankin olemaan PackSummit 2020. Tapahtuma on koonnut Sibeliustaloon Lahteen vuosittain yli 300 pakkausalan ammattilaista verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla. PackSummit järjestetään 28.10.

Tapahtuman järjestää Pakkausyhdistys. Vuonna 2020 jo viidettä kertaa järjestettävässä tapahtumassa on mukana koko pakkausalan arvoketju suunnittelusta käyttöön ja paino- ja pakkauskoneista markkinointiin.

Share: