Pakkausalan uudistukset esillä NordicPack -messuilla

30.9.2014 08:19Uutiset » Tapahtumat

Kansainväliset elintarviketeollisuuden ammattimessut NordicFood 2014 ja uusi pakkausalan ammattimessutapahtuma NordicPack 2014 järjestetään 8.–10.10.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumat antavat kattavan kokonaiskuvan elintarvike- ja pakkausalan yleisestä kehityksestä sekä ajankohtaisista teemoista.

Tänä vuonna ja lähiaikoina alaa koskettavat monet uudistukset, joita käsitellään messuilla laajasti. Yhtenä ajankohtaisena aiheena messuilla puhuttaa pakkausten tuottajavastuu. Pakkaajien ja pakattujen tuotteiden maahantuojien vastuu pakkausjätteen keräyksestä ja kierrätyksestä laajenee. Pakkausalalla ajankohtaisin aihe on pakkausmerkintäuudistus ja EU:n uuden elintarviketietoasetuksen voimaantulo 13.12.2014.

NordicPack esittelee pakkausteollisuuden koko kaaren valmistajista jakelijoihin ja uusiokäyttöön. Tuoteryhmiä ovat muun muassa etiketöinti, flexopainatus, jäljitettävyys, kierrätys, kuljetus, ohjelmistot, pakkaukset, palvelut ja RFID. Messut kokoavat yhteen elintarvike- ja pakkausalan toimijat, yritykset, päättäjät ja tekijät.

Tampereen Messut Oy järjestää tapahtumat yhteistyössä Lihakeskusliitto ry:n, Elintarviketeollisuusliitto ry:n ja Suomen Leipuriliitto ry:n kanssa.

Share: