Pakkausalan tapahtumia tulossa syksyllä

30.4.2020 07:44Uutiset » Pakkaukset
PackSummit järjestettiin viimeksi Lahdessa syksyllä 2019. Kuva: Pakkausyhdistys.

Suuret kansainväliset pakkausalan messut on järjestään peruttu tältä keväältä. Syksyllä Suomessa on kuitenkin joitakin alan tapahtumia. Suurin niistä on Pakkausyhdistyksen järjestämä PackSummit Lahdessa 28.10. Tapahtuma on vuosittain kerännyt yhteen yli 300 pakkausalan ammattilaista.

Vuonna 2020 jo viidettä kertaa järjestettävässä tapahtumassa on mukana järjestäjän mukaan koko pakkausalan arvoketju suunnittelusta käyttöön ja paino- ja pakkauskoneista markkinointiin. Yhteinen seminaariosuus ja tietoiskut rinnakkaisohjelmissa sekä pop-up messut esittelevät alan kansainvälisiä näkymiä, parasta suomalaista osaamista ja ennakkoluulottomia innovaatioita.

Tapahtuman ohjelmassa on myös pohjoismaisen Scanstar-kilpailun palkintojen jako.

Pakkausyhdistys järjestää myös Pack Print Forumin 7.10.2020 Tampereella. Teemana Pack Print Forumissa tänä vuonna ovat älykkäät ja ympäristöystävälliset etiketit.

Syyskuulle 2020 suunniteltu Empack -ammattitapahtuma joudutaan perumaan. Easyfairs ja Tampereen Messut ovat sopineet, että Tampereen Messut toteuttaa Elintarviketeollisuus- ja Logistiikkamessujen yhteyteen pakkausalan erityisalueen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Easyfairsin Empack 2020 -tapahtumaa toteuteta sellaisenaan tapahtumakokonaisuuden yhteydessä.

Share: