Painamisen ja pakkaamisen innovaatiot esillä

27.8.2013 15:43Uutiset » Tapahtumat

Viikon päästä avautuvat GrafTec 2013 -messut Helsingin Messukeskuksessa. Graftec on graafisen teollisuuden, painoviestinnän ja markkinoinnin tapahtuma, joka esittelee painoalan uusimmat innovaatiot, parhaat käytännöt ja mielenkiintoisimmat markkinointiratkaisut.

Tapahtumakokonaisuudessa ovat mukana myös PacTec, FoodTec ja PlasTec -messut. Messujen laajasta ohjelmatarjonnasta voidaan mainita 3D-tulostamisen erikoisohjelma, konferenssi suomalaisen pakkaus- ja muoviteollisuuden tutkimuksesta ja kehityksestä, Plazan tietoiskut sekä Optiscan demoalue.

Messut ovat avoinna 3.-5.9. Messuille on ilmainen sisäänpääsy, joten kutsukorttia ei tarvita. Ilmoittautumalla verkossa ja tulostamalla rintamerkin ennakkoon pääsee jonottamatta sisälle.

Messukeskus on syyskuussa pakkaamisen ja materiaalinkäsittelyn, elintarviketeollisuuden tuotantoteknologian, graafisen alan ja markkinoinnin sekä muoviteollisuuden tärkein kohtaamispaikka, kun neljä toisiaan täydentävää tapahtumaa täyttävät Messukeskuksen. Näytteilleasettajia on lähes 200.

Share: