PackSummit 2020 muuttuu verkkotapahtumaksi

14.9.2020 08:00Uutiset » Pakkaukset

Vuodesta 2016 lähtien Lahdessa järjestetty pakkausalan tapahtuma PackSummit siirtyy kokonaan verkkoon koronatilanteen vuoksi. Myös Pack Print Forum siirretään, eikä syksyllä ole suurempia pakkausalan tapahtumia Suomessa lainkaan.

Koronavirus tekee pahaan jälkeä myös ammattitapahtumissa. Pakkausyhdistys joutuu siirtämään PackSummitin verkkoon virtuaaliseksi tapahtumaksi. Myös ohjelmassa ollut Scanstar-kilpailun palkintojen jako tapahtuu online.

Verkkotapahtuman puheenvuoroissa esillä ovat alan näkymät sekä paras suomalainen pakkausosaaminen. Lisäksi alan yritykset esittelevät toimintaansa ja innovaatioita virtuaalisilla messuosastoillaan.

Pakkauspainamisen trendeihin ja tulevaisuuteen keskittyvä Pack Print Forum oli tarkoitus järjestää syksyllä Tampereella, mutta nyt se on siirretty ensi vuoteen ja järjestetään 10.2.2021. Teemana tulevassa tapahtumassa ovat erityisesti älykkäät ja ympäristöystävälliset etiketit. Pakkausyhdistys on siirtänyt myös Flekso ABC-koulutuspäivän vuodella eteenpäin tapahtumaan 1.6.2021.

Helsingin Messukeskus on joutunut perumaan tai siirtämään lähes kaikki tämän syksyn ammattitapahtumat. Jäljellä on lähinnä terveydenhuoltoalan ammattitapahtumia.

Share: