Ohjelmistopäivään early bird -hinnalla

29.11.2013 15:11Uutiset » Tapahtumat

Ohjelmistopäivä early bird

Helmikuun 13. päivä Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävän Ohjelmistopäivä-seminaarin ilmoittautuminen on avattu. Ohjelma, puhujien esittelyt ja ilmoittautumissivusto ovat nähtävissä osoitteessa www.ohjelmistopaiva.fi. Seminaarin pääteemoja ovat muun muassa Crossmedia, Web-to-print ja digitaalinen julkaiseminen, jotka kaikki ovat päivän polttavia avainsanoja ja sovelluksia, mutta joista et ehkä ole ihan perillä – mutta joista sinun tulisi olla. Seminaarin keynote-puhujiksi ovat varmistuneet brittiläinen Matthew Parker, ruotsalainen Ulf Sunnberg ja suomalainen Petteri Paananen.

Vaikka osa puhujista ei ole vielä varmistunut, niin jo nyt voidaan sanoa, että tilaisuuden anti tulee olemaan ainutlaatuinen, jos haluat kehittää liiketoimintaasi modernien sovellusten avulla. Ilmoittautuminen tilaisuuteen kannattaa tehdä heti, sillä seminaariin on vain rajoitetun ajan tarjolla early bird -hinta 300 eur + alv., jolla säästät 50 euroa ilmoittautumismaksusta. Lisäksi Gt- ja MDU-liiton jäsenille on alennettu hinta 275 eur + alv.

Asiantuntijat Briteistä ja Ruotsista

Kaksi puheenvuoroa seminaarissa vetävä Matthew Parker on ostanut printtiä jo yli 20 vuoden ajan. Perustamansa Print & Procurement -yrityksen kautta Matthew konsultoi nykyään painotaloja, miten heidän tulisi kommunikoida asiakkaidensa kanssa tehdäkseen parempaa liiketoimintaa. Suuressa roolissa tässä ovat myös erilaiset sovellukset. Parker auttaa myös painotyön ostajia hoitamalla heidän puolestaan printtiostot. Hän on luultavasti maailman ainoa painotalokonsultti, jolla on painotyön ostajan tausta. Matthew kirjoittaa aktiivisesti myös kirjoja sekä blogia sivullaan Profitable Print Relationships.

Toinen ulkomaan elävä, Ulf Sunnberg, on ruotsalainen asiantuntija graafisen viestinnän ja eritoten alaan liittyvien sovellusten saralla. Ulf työskentelee säännöllisesti painotalojen, kustantajien ja jälleenmyyjien kanssa parantaakseen heidän liiketoimintaansa ja myyntiä. Sunnbergin fokuksena on valjastaa alaa ymmärtämään modernien sovellusten ja uuden teknologian hyötyjä, joiden avulla myyntiä voidaan lisätä. Ulf on tehnyt aiemmin työtä esimerkiksi Adobella ja EFI:llä. Hänellä on erittäin laaja-alainen kokemus erilaisista web-to-print-sovelluksista ja niiden käyttöönotosta.

Lisää ohjelmasta ja puhujista osoitteessa www.ohjelmistopaiva.fi.

Share: