Océ muutti ja esitteli uutuuksia

30.10.2009 01:00Uutiset » Tapahtumat

Ammattimaisten tulostinlaitteiden valmistaja ja myyjä Océ on muuttanut Suomen toimipisteensä uusiin tiloihin Espoon Keilaniemeen. Océ-Finland vietti muuton kunniaksi avoimia ovia. Esillä oli myös muutamia laiteuutuuksia.

28.–29.10 pidetty Océn Open House esitteli tulostinpuolella uutta Varioprint Ultra -sarjaa. Ultra on Océn uusi mustavalkotulostuksen lippulaivasarja. Roni Keini (kuvassa oik.) kertoi uutuudesta:
– Entiseen niin sanottuun Varioprint Classic -sarjaan verrattuna uusia ominaisuuksia on varsinkin tulostusnopeuden nousu. Nopeimmalla Ultra-sarjan koneella voidaan tulostaa jopa 314 A4-pintaa minuutissa. Ja vaikka ostaisi ensin hitaamman nopeusluokan laitteen, voidaan laitteeseen ostaa määräaikainen lisenssi nopeuden nostamiseksi. Tämä auttaa tuotantopiikeissä. Toki laitteet voidaan päivittää myös pysyvästi, Keini kertoo ja jatkaa:

– Myös painojäljen tummuus on nyt paremmin säädeltävissä ja kuvanlaatua on parannettu uusilla rasterointialgoritmeillä. Ultra-laitteisiin on myös etävalvontamahdollisuus.

Uusi verkkokauppa tarviketilauksille sekä Colorwave

Océn markkinointipäällikkö Satu Salin (kuvassa vas.) kertoi, että Océ on tuomassa vuoden alusta verkkokaupan, josta voi tilata tarvikkeita tulostuslaitteisiin, kuten värejä.
– Se tulee nopeuttamaan merkittävästi toimituksia, sillä tilaus menee saman tien varastomme tietoon. Näin tilaus saadaan heti työn alle, Salin kertoo.

Océn varasto muutti taannoin Suomesta Ruotsiin, joten uusi verkkokauppa korvaa varaston siirtymisestä aiheutuneen mahdollisen toimitusviiveen kokonaan.

Océ esitteli tiloissaan myös uusittua Colorwave-suurkuvatulostinta. Uusi versio sisältää Production Plus -toimintamoodin, jolla voidaan tuottaa julistetasoisia tulosteita. Laitteeseen on nyt saatavilla myös 100 julisteen luovutusstakkeri ja Onyxin työnkulkuohjelmisto.

Tuotteen pohjoismaisen johtajan, Henning Hagelundin mukaan Colorwaven etuna on se, että laadukasta jälkeä tulee ihan tavallisille papereille. Tämä on mahdollista laitteen CrystalPoint-tulostusteknologialla. Ainutlaatuinen teknologia
yhdistää tooneri- ja mustesuihkutulostuksen parhaat puolet, eikä näin ollen vaadi materiaaliksi kallista valokuvapaperia.

Kävijöitä Open Housessa oli kahden päivän aikana noin 40.

Lue lisää: www.oce.fi

Share: