Myymälä-messut ensi viikolla

14.3.2014 14:05Uutiset » Tapahtumat

Myymala 2014

Tapahtumajärjestäjä easyFairs avaa ovet ensi viikon tiistaina 19. maaliskuuta jo kuudetta kertaa Myymälä & Visual Communication -ammattitapahtumaan. Tapahtumassa on myös kattava seminaariohjelma. 60 puheenvuoroa käsittävä seminaariohjelma on vierailijoille maksuton.

Yhdessä samassa hallissa pidettävän Verkkomarkkinointi & Verkkokauppa 2014 -ammattitapahtuman kanssa on tapahtumakokonaisuudessa yhteensä neljä seminaarilavaa täynnä arvokasta tietoa ja inspiraatiota – ammattilaisilta ammattilaisille. Seminaariohjelman kokonaisuudessaan löydät osoitteesta: www.easyfairs.com/MYYMALA

Jaossa Retail Awards -palkinnot

Kaupan Maailma -lehti ja easyFairsin Myymälä 2014 -tapahtuma jakavat messuilla myös suomalaiset vähittäiskaupan Retail Awards -palkinnot 19.3. Messukeskuksessa. Retail Awardseissa palkitaan kuusi eri kategoriaa: Vuoden myymälä, Vuoden verkkokauppa, Vuoden komeetta, Vuoden tekninen ratkaisu, Vuoden turvallisuusratkaisu ja Vuoden markkinointiteko.

Ideoita verkkoliiketoimintaan

Samaan aikaan Myymälä ja Visual Communication -messujen kanssa järjestetään myös Verkkomarkkinointi & Verkkokauppa 2014 -tapahtuma, josta löydät verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisut verkkoliiketoimintaan. Lisäksi messuhalleissa on myös ammattikeittiö-, hotelli- ja ravintola-alan tapahtuma Gastro Helsinki.

Share: