Mediapäivä luotaa median tulevaisuutta

14.10.2013 08:03Uutiset » Tapahtumat

Media-alan uusi kärkitapahtuma, Mediapäivä, kokoaa alan ammattilaiset, yritysjohdon ja yhteiskunnalliset vaikuttajat Helsingin Katajanokalle Marina Congress Centeriin 28.11.2013. Mediapäivän keskiössä on valovoimaisista ja asiantuntevista puhujista koostuva seminaari.

Mainosrahoitteisen mediatoimialan tulevaisuutta luodataan niin talouden, kulttuurin kuin demokratian lähtökohdista. Viestinnän Keskusliiton ja sen jäsenliittojen järjestämässä seminaarissa puhujina ovat muun muassa asunto- ja viestintäministeri Pia Viitanen, sanomalehtien maailmanjärjestön puheenjohtaja Tomas Brunegård ja luovan Suomen suunnannäyttäjä Paola Suhonen. Tilaisuuden juontaa Pauli Aalto-Setälä.
Korkeatasoisen seminaarin lisäksi Mediapäivä on ainutlaatuinen verkostoitumistilaisuus.

– Kovaa vauhtia kehittyvä media-ala tarvitsee foorumeja, joissa ammattilaiset, johto ja päättäjät voivat verkostoitua, inspiroitua ja haastaa näkemyksiänsä. Tulevaisuutta luovan ohjelmiston lisäksi tämä on yksi Mediapäivän päätarkoituksista, VKL:n toimitusjohtaja Valtteri Niiranen sanoo.

Mediapäivän järjestävät Viestinnän Keskusliitto, Aikakausmedia, Graafinen Teollisuus ry, Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys. Seminaaria edeltää Media-aamu, jossa pureudutaan toimialaan mediakohtaisesti neljän eri aamupäiväseminaarin voimin.

Share: