Manrolandin Ifra-osastolla käyttäjäkokemuksia

10.9.2010 12:58Uutiset » Tapahtumat

Manroland_APL

Manroland on yksi merkittävimmistä näytteilleasettajista Hampurissa lokakuun 4.–6.10 pidettävillä Ifra-messuilla. Painokonevalmistajan pääpaino on käyttäjäkokemuksissa sekä PRINTVALUE-palvelutarjonnassa. Käyttäjäkokemuksia kuullaan esimerkiksi täysautomaattiseen sanomalehtituotantoon soveltuvan One Touch -strategian sekä autoprint-konesarjan myötä.

Manrolandin mukaan sanomalehtikoneiden kehitystyö on edennyt täsmälleen suunnitelmien mukaan: ensimmäiset Automatic Plate Loading (APL) logistics -järjestelmät ovat jo toiminnassa, ja APL-roboteilla varustetut autoprint-koneet ovat tuotannossa useissa painotaloissa. Työnkulku, levyjen kehityksestä niiden vaihtoon painoyksikössä, sujuu ilman yhtään käyttäjää. Inline-valvontajärjestelmät säätävät värin densiteetin, väri- ja katkaisurekisterin, ratajännityksen sekä kostutusveden annostelun automaattisesti.

Manrolandin asiakkaat ovat monistakin eri syistä vakuuttuneita autoprint-koneiden eduista: pienemmät koneinvestoinnit, nopeampi tuotanto, alemmat henkilöstökulut, ja kaikki tämä yhdistyneenä moderniin ergonomiaan ja ekologisesti kestävään tulokseen.

Kuinka autoprint auttaa menestykseen?

Tästä Manroland haluaa keskustella asiakkaidensa kanssa ja kertoa käytännön kokemuksista. Muita Manrolandin ajankohtaisia messuaiheita ovat joustavuus ja tehokeinot sanomalehtipainatuksessa. PRINTVALUE-asiantuntijat kertovat printservices-ratkaisuista, mm. varaosien online-kauppa manroland STORE, sekä sertifioiduista printcom-materiaaleista ja printnet-verkottumisratkaisuista.

manrolandin tytäryhtiö ppi media esittelee printnet OM -työnkulkua autoprint-koneissa ja demonstroi cross-media mainosratkaisuja yksilöllisinä älypuhelin- ja Tablet PC -sovelluksina.

www.manroland.fi

Share: