Manroland ja Océ järjestävät yhteistapahtumia

6.5.2011 12:57Uutiset » Tapahtumat

Manroland&Oce

Manroland ja Océ ovat strategisen allianssinsa pohjalta järjestämässä tapahtumasarjaa teknologiakeskuksissaan Saksan Offenbachissa (16.–20.5.) ja Münchenissä (7.–10.6.) Tapahtumien mottona on “Digital meets Offset Power”. Manroland ja Océ esittelevät parhaat puolet sekä offsetpainatuksesta että vaihtuvan tiedon mustesuihkupainatuksesta.

16.–20. toukokuuta Manroland kutsuu asiakkaita kaikilta painosektoreilta Sheetfed Summit -tapahtumaan Manrolandin Print Technology Centeriin Offenbachiin. Tapahtumassa esitellään viimeisintä teknologiaa ja ratkaisuja huipputehokkaaseen arkkioffsetpainatukseen. Tapahtumaan odotetaan yli 1000 kutsuvierasta eri puolilta maailmaa. Myös AGI-lehti on paikalla.

Sheetfed Summit keskittyy Manrolandin tuttuun Value Added Printing -teemaan sekä kiehtoviin painotuotteisiin. Alle 150 arkkia ennen ensimmäistä OK-arkkia, automaattinen työnvaihto, integroitu tietojenkäsittely, web-to-print, 64-sivuinen tuote arkilla yhdellä ajolla, inline-mahdollisuudet – näillä kaikilla Manroland haluaa näyttää, kuinka suuritehoista offsetpainatus on vuonna 2011.

Uudet tuotteet kuten autoprint smart, InlineColorPilot, InlineInspector PDF-vertailulla, ColorPilot smart ja muut uraauurtavat ratkaisut osoittavat, kuinka kustannuksia voidaan edelleen alentaa, toimitusaikoja lyhentää, joustavuutta ja päivittäistä tuotantomäärää lisätä. Vieraat näkevät useita live-demoja, ja he voivat keskustella teknisistä yksityiskohdista asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa. Tuotannossa nähdään seuraavat koneet: ROLAND 900 XXL kääntölaitekone, kymmenvärinen ROLAND 700 DirectDrive autoprint smart, ROLAND 700 HiPrint ja ROLAND 500 molemmat varustettuna InlineFoiler Prindorilla, ROLAND 200 korkeapinoluovutuksella, nelivärinen ROLAND 700 HiPrint sekä ROLAND 50 varustettuna kirjekuorialistimella.

Parhaat puolet molemmista

Ensimmäistä kertaa Manroland esittelee – integroituna graafiseen työnkulkuun – kaksi tehokasta Océ mustesuihkupainojärjestelmää digitaaliseen rullapainatukseen. Nämä ns. inkjet-järjestelmät joustavine tuotanto- ja yksilöintivahvuuksineen ovat yhä useammin graafisen teollisuuden painotalojen yksi vaihtoehtoinen liiketoimintamalli ja osa konekantaa. Manroland AG:n hallituksen puheenjohtaja Gerd Finkbeiner toteaa:

– Näytämme kuinka mustesuihkupainojärjestelmät täydentävät teollista offsetpainatusta. Emme kuitenkaan panosta erillisiin ratkaisuihin vaan integroituihin työnkulkuihin. Edelläkävijöinä sekä Océ että me olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet. Haluamme menestyneitä asiakkaita, jotka osallistuvat digitaalisen painotuotannon dynaamiseen kasvuun – ja olemme sitoutuneet toimittamaan heille ratkaisuja, jotka ovat samalla kertaa sekä uraauurtavia että kestäviä myös tulevaisuudessa.

Océlla oma tapahtuma kesäkuussa

Océ Production Printing Summit järjestetään 7.–10.6.2011 Océn Leadership Technology -keskuksessa Poingissa Münchenin lähellä. Nämä kansainväliset päättäjätasolle kohdennetut tapahtumat keskittyvät tuotantopainatuksen täydelliseen arvonluontiketjuun, yksilöidystä sisällöstä aina viimeisteltyyn lopputuotteeseen. Kaikissa käytetään esimerkkeinä innovatiivisia ja yksilöityjä painotuotteita. Tämän nelipäiväisen tapahtuman aikana Océ esittelee digitaalisia kasvusovelluksia sisällytettynä graafisen teollisuuden työnkulkuun, esimerkiksi on-demand julkaisut, sanoma- ja aikakauslehtien sekä hybridiluetteloiden ja -manuaalien digitaalinen painaminen ja kohderyhmäsovellukset, kuten suoramarkkinointi ja kanta-asiakassovellukset.

– Painon arvonluontiketju on muutoksessa, ja erityisesti älykäs offsetin ja digitaalipainamisen yhdistelmä avaa uusia tuottoisia liiketoimintamalleja asiakkaillemme. Océ Production Printing -tapahtumassa esitellään mm. uudet Océ ColorStream 3500 ja Océ JetStream mustesuihkujärjestelmät, kertoo Sebastian Landesberger, Executive Vice President, Océ Production Printing.

Share: