Manroland esiintyy Drupassa yhdellä osastolla

20.4.2012 15:14Uutiset » Tapahtumat

Viime vuoden lopulla vaikeuksiin ajautunut painokonevalmistaja Manroland esittäytyy Drupassa uudelleen organisoituna, aloittaen uuden aikakauden yhtiön historiassa. Manroland Sheetfed esittelee tuotantoratkaisuja arkkipainamiseen ja Manroland Web Systems rotaatiopainamisen koneita. Yhtiöt esiintyvät samalla osastolla.

Arkkipuolella yksi tärkein esittelykohde on ratkaisut pakkausmarkkinoille. Sitä silmällä pitäen esillä on ROLAND 708LV -kahdeksanvärikone varustettuna uudella InlineFoiler-kylmäfoliointilaitteella, joka säästää folionkulutusta Manrolandin mukaan jopa 55%. Lisäksi koneessa on lakkayksikkö. Osastolla voi tutustua myös muihin tuottaviin pakkauspainatuksen ratkaisuihin, kuten B2-formaatin ROLAND 500 ja B1-formaatin ROLAND 700 -koneisiin. Pakkausmarkkinoiden ohella Manroland Sheetfed tarjoaa ratkaisuja mainospainatukseen, kuten uusi Just-Ready-Print -ratkaisu, jossa on LEC-UV (matalaenergia-UV-kuivaus). Yritys on luvannut esitellä myös integroidun hybridi inkjet -ratkaisun yksilöityyn painatukseen. Mukana on myös suuren volyymin kaupallista painamista, 64 sivua yhdellä painatuskerralla ROLAND 900XXL –kääntölaitekoneella.

– Osastolla kävijät voivat nähdä sen olevan pienempi kuin drupa 2008 -messuilla, mutta emme säästele voimavaroja esitellessämme messuvieraille tietotaitoamme, asiantuntemustamme sekä kattavaa PRINTVALUE-ohjelmaamme, kertoo arkkipuolen toimitusjohtaja Alfred Rothlaender.

Rotaatiopuolen uutuudet

Rotaatiopuolella esiteltäviä uutuuksia ovat autoprint-komponentit, sanomalehti- ja heatset-koneiden uusi toimintamalli, konepäivitykset ja muutoskomponentit sekä printnet- ja printservices-uutuudet. Lisäksi huomiota tulevat varmasti herättämään uusi sanomalehtikoneversio COLORMAN e:line sekä LITHOMAN S 96-sivuiseen heatset-tuotantoon. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan vuoropuhelussa asiakkaiden kanssa.

– Haluamme olla varmoja, että jokainen asiakas saa koneen, joka on taloudellisin vaihtoehto juuri hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa, sanoo Manroland Web Systemsin myyntijohtaja Peter Kuisle.

Share: