Konica Minoltalla juhlittiin ja ovet avoinna myös syysnäyttelyviikolla

31.10.2008 11:47Uutiset » Tapahtumat

Tulostusratkaisujen valmistaja Konica Minolta juhli perjantaina 24.10 uusien toimitilojensa avaamista Espoon Keilaniemessä. Paikalle oli kutsuttu yrityksen asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tietysti yrityksen omaa väkeä ympäri Suomea. Myös Konica Minoltan Pohjoismaiden liiketoiminnoista vastaava Tai Nizawa (kuvassa yhdessä Suomen maajohtajan Heikki Kinnusen kanssa) oli paikalla. Konica Minolta aikoo avata ovet kaikille halukkaille myös syysnäyttelyviikolla 11.–13.11.

Konica Minolta aikaisemmat toimitilat sijaitsivat Helsingin Sörnäisissä. Neliöt kävivät kuitenkin ahtaiksi.

– Konican ja Minoltan yhdistyessä vuonna 2004 työntekijöitä tuli Sörnäisten toimipisteeseen 50. Oikeastaan siitä asti tilat ovat olleet ahtaat, sillä ennen yhdistymistä Konicalla oli Sörnäisissä työntekijöitä 25 eli puolet vähemmän. Tällä hetkellä meillä on työntekijöitä 90, joten tilojen riittämättömyys on näistä luvuista aika helppo laskea, kertoo Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja Heikki Kinnunen.

– Uudet tilat tukevat selvästi paremmin meidän tämän hetkistä liiketoimintaa, joka on kasvanut koko ajan. Olemme tällä hetkellä yksi Suomen johtavista monitoimilaitteiden toimittajista ja nyt meillä on myös asemamme mukaiset tilat. Uusissa tiloissa voimme palvella asiakkaitamme paremmin myös edistyneen demoympäristömme avulla. Nyt pystymme esittelemään paremmin tuotannon ja toimistojen laiteratkaisujen lisäksi myös erilaisia työnkulku-, asiakirja- ja laitehallintasovelluksia, toteaa Konica Minolta markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Mukana syysnäyttelyissä

Ahonen kertoi lisäksi, että virallisten avajaisten lisäksi yritys on päättänyt avaavansa uutuutta hohkaavat ovensa myös syysnäyttelyviikolla.

– Nyt meillä on oiva tilaisuus esitellä uusia toimitilojamme ja demoympäristöämme entisille ja uusille asiakkaillemme. Ja syysnäyttelyviikko tulee juuri sopivaan saumaan. Eli ei muuta kuin tervetuloa Keilarantaan, heittää Ahonen kutsun ilmaan.

Konica Minolta osallistuu nyt ensimmäisen kerran syysnäyttelyihin järjestävänä osapuolena. Yrityksen ovet ovat auki 11.–13.11 klo 10–18. Yrityksen löydät osoitteesta Keilaranta 17 C, 02150 Espoo.

Share: