Konica Minolta esittelee uudet värituotantojärjestelmät syysnäyttelyssään

10.11.2008 17:27Uutiset » Tapahtumat

Konica Minolta laajentaa tuotantojärjestelmäpuolen tarjontaansa bizhub PRO C6501 ja C5501 -malleilla, joita se esittelee 11.–13.11 syysnäyttelyssään. Uusien mallien avulla Konica Minolta tavoittelee suurempaa markkinaosuutta kasvavasta digitaalisen painamisen markkinasta.

Konica Minoltan bizhub PRO C6501 ja C5501 -tuotantojärjestelmät esiteltiin ensi kertaa tämän vuoden Drupassa ja Suomessa laitteet esitellään Konica Minoltan syysnäyttelyn yhteydessä 11.–13.marraskuuta. Tuotantojärjestelmien lisäksi syysnäyttelyn teemana ovat uusimmat sovellus- ja palvelinratkaisut. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Uudet järjestelmät ovat kehitetty suurten organisaatioiden omatarvetuotantoon ja kaupalliseen ammattikäyttöön. C6501 mahdollistaa nopean tuotannon erilaisille materiaaleille 64:stä aina 300 gramman vahvuuteen saakka sekä erikokoisille arkeille välillä A5 – SRA3+ (330 x 487 mm).

Järjestelmissä hyödynnetään useita Konica Minoltan tekniikoita tulosteiden laadun optimoimiseksi. Patentoitu Simitri HD -väriaine tuottaa loistavat ja pysyvät värit toistaen pienimmätkin yksityiskohdat tarkasti. Laatua ja parantaa myös S.E.A.D. (Screen-Enhancing Active Digital) -teknologia, jonka useiden innovaatioiden hyöty näkyy poikkeuksellisen hyvänä värintoistona ja kohdistustarkkuutena.

Parannukset järjestelmien viimeistelytoimintoihin tarjoavat monipuolisuutta ja tukevat laitteiden ammattikäytössä painotaloissa, omatarvepainoissa sekä tulostuspalveluissa. Laitteet voidaan varustaa mm. vihkoviimeistelijällä, etureunan tasauksella ja liimanidonnalla. PRO 6501e/eP tarjoaa lisäksi 16 erilaista konfiguraatiota, joiden ansiosta se voidaan räätälöidä täsmälleen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

– bizhub PRO C6501/5501 -mallien myötä Konica Minolta haastaa tuotantojärjestelmissä muut valmistajat. Sarjamme laitteet tarjoavat laadukkaan tuotantovärijärjestelmän kolme keskeisintä tekijää, eli huipputason kuvanlaadun sekä erinomaisen tuottavuuden ja luotettavuuden. Kestävä rakenne ja tekniikka sekä useat viimeistelyvaihtoehdot ovat merkittäviä etuja asiakkaillemme, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Konica Minolta tarjoaa syysnäyttelynsä yhteydessä tutustumismahdollisuuden uusiin laitteisiin ja uusiin toimitiloihinsa kaikille avoimien ovien periaatteella 11.–13.11.2008, joka päivä klo 10–18. Yrityksen uudet toimitilat Espoon Keilaniemen High Tech Centerissä tarjoavat erinomaiset puitteet uusien tuotantojärjestelmien esittelyille syysnäyttelytapahtuman yhteydessä.

Suomen Konica Minoltan uuden toimipaikan yhteystiedot:
Keilaranta 17 C
02150 Espoo

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: