Kodakilta uudet “trendin näyttäjät”

11.3.2010 01:00Uutiset » Tapahtumat

Kodak on uudistanut ja päivittänyt Trendsetter-levytulostinperheensä. Trendsetter on edustanut luotettavaa tekniikkaa jo yli 12 vuotta.

Kaikki uudet Trendsetter-levytulostimet on nyt varustettu Kodakin Squarespot-termotulostuspäällä, jonka ominaisuuksiin kuuluu autofokus ja lämpötilakompensointi. Lisäksi eri tulostimet ovat keskenään yhteensopivia. Vakio tulostuspää on parannettu tuottamaan 100 linjan (250 lpi) tai 175 linjan (450 lpi) perinteisen rasterin sekä 10 mikrometrin Kodak Staccato -rasterin Quantum-tulostinkonfiguraatiossa. Joissakin konfiguraatioissa ja nopeuksilla tulostuspää on 25 prosenttia tehokkaampi kuin aikaisempi versio, joten prosessivapaiden levyjen tulostaminen on entistä nopeampaa.

Parannuksia on tehty niin Trendsetter 400-, 800-, NX- kuin News-levytulostimeenkin. Trendsetter 800- ja News-levytulostimiin on saatavana uusi optio, Auto Unload, joka automaattisesti siirtää levyt kehityskoneeseen. Tämän lisäksi puoliautomaattinen malli on noin 20 prosenttia pienempi kuin aikaisemmat mallit ja autoloader-versio on noin 30 prosenttia pienempi, mikä säästää työtilaa.

– Palvelemme laajaa asiakaskuntaa pienistä suuriin tilauskirjapainoihin, flekso-pakkauspainoihin ja sanomalehtipainoihin. Toimimme tekniikan huipulla ja panostamme CTP-laitteisiin, jotka tuottavat asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Uudet Trendsetter-levytulostimemme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden hyötyä alan huippua edustavasta painojäljestä ja kuvien laadusta. Samalla laitteet vievät entistä vähemmän tilaa ja toimivat entistäkin luotettavammin, sanoi Rob Fischmann, Kodakin tulostuslaitteiden ja prepress-tuotteiden johtaja.

Tammikuun 15. päivän jälkeen myydyt Trendsetter-levytulostimet ovat uutta mallia.

Share: