Kodak esittelee Ipexissa koko tuotevalikoimansa

15.4.2010 00:00Uutiset » Tapahtumat

Tilauskirjapainot, pakkauspainot ja kustantajat saavat nähdä Ipex-messuilla Kodakin uusimmat ratkaisut ja innovaatiot. Iskulauseena yrityksellä on ”Nyt on sinun ja Kodakin aika”.

– Menestyvän yrityksen rakentaminen edellyttää asiakkailtamme, että he tunnistavat uudet palvelumahdollisuudet ja tarjoavat ainutlaatuisia tuotteita ja palveluita asiakkailleen, sanoi Chris Payne, Kodakin Business to Business -markkinoinnin johtaja.
– Ymmärtääksemme paremmin, miten voimme auttaa asiakkaitamme menestymään, käymme jatkuvaa vuoropuhelua heidän kanssaan. Opimme lisää heidän liiketoiminnastaan ja kehitämme ratkaisuja, jotka avaavat ovia myynnin uusille virroille. Osastomme Ipexissa on suunniteltu helpottamaan tuota tärkeää vuoropuhelua ja inspiroimaan uusia ajatuksia.

Kodakin Ipex-osastolla 9-E320, kävijät näkevät uusimmat tuotteet toiminnassa, saavat lisää tietoa vahvoista sovelluksista, joihin Kodak-teknologia antaa mahdollisuuden ja kuulevat rehellisiä mielipiteitä monilta asiantuntijoilta ja valmistajilta. Vierailijat saavat myös lisää tietoa viimeaikaisista ja tulossa olevista PROSPER Press -asennuksista Consolidated Graphicsilla, Offset Paperback Manufacturersilla, Webcraftersilla ja Rotomaililla Italiassa.

Osasto korostaa innovatiivisuutta ja osaamista

Kodakin osastolla pidetään monia esittelyjä ja aktiviteetteja koko Ipexin ajan. Valokeilassa ovat KODAK PROSPER 5000XL Press- ja KODAK TRILLIAN SP -painolevyt, jotka molemmat esitellään ensimmäistä kertaa julkisesti. Esillä olevia laitteita on mm. uusi KODAK FLEXCEL -järjestelmä pakkaustuotantoon; KODAK NEXPRESS SE3000 -digitaalinen värituotantopainokone ja NEXGLOSSER-yksikkö; KODAK MAGNUS 800Z QUANTUM -levytulostin ja KODAK Automatic Pallet Loader (APL), jossa käytetään TRILLIAN SP -levyjä; sekä kattava valikoima KODAK Unified Workflow -ratkaisuja, jotka auttavat yksinkertaistamaan ja automatisoimaan monimutkaisia tuotannon ja värinhallinnan prosesseja sekä digitaalisessa että offset-ympäristössä.

Kodak esittelee Ipexissa Print Practice -konsultointipalvelunsa, joka on tarkoitettu tilauskirjapainoille, jotka haluavat parantaa tehokkuuttaan ja laajentaa palvelutarjontaansa. Print Practice -palvelu analysoi asiakkaan liiketoiminnan, prosessit ja teknologiset edellytykset. Kodakin tuotevalikoimaa ja Kodakin asiantuntijoiden osaamista hyödyntäen tehdään tältä pohjalta yksilöllinen ratkaisu, joka perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Asiakkaat voivat myös tutustua Kodakin laajaan ratkaisuvalikoimaan ”Pipeline of Innovation:n” avulla. Se on 7 metriä pitkä interaktiivinen digitaalinen näyttö, jolla esitetään jatkuvana virtana kuvia ja tietoa kustakin teknologia-alueesta. Lisäksi esillä on eri sovelluksia esittäviä painettuja näytteitä. Niihin on liitetty digitaalinen tagi, joka näyttöpöydälle asetettuna aktivoi esityksen, jossa kerrotaan kyseisen näytteen valmistamisesta Kodak-teknologiaa käyttäen.

Ipexissa on mukana laajennetulla ohjelmalla K-Zone, joka julkistettiin Print 09:ssä ja jonka graafisen alan ammattilaiset ovat huomioineet kaikkialla maailmassa. K-Zone on elävä talk-show, johon osallistuu alan teollisuuden mielipidejohtajia, painajia ja markkinoinnin ammattilaisia. Dynaamisia keskusteluja pidetään päivittäin koko näyttelyn ajan.

Yhteneviä tarpeita

Ipex-kävijöillä on ensimmäistä kertaa tilaisuus nähdä KODAK PROSPER 5000XL -painokone esillä ja toiminnassa. KODAK Stream Inkjet -teknologiaa käyttävää PROSPER 5000XL -painokonetta sekä KODAK PROSPER 1000 -painokonetta ohjaa monipuolinen KODAK 700 Print Manager. Ratkaisu tuo toimintaan tehokkuutta, antaa mahdollisuuden virtaviivaistaa tuotantoketjua sekä tarjoaa paremman tuoton markkinointi-investoinnille (ROMI) personoidun, kohdistetun viestinnän avulla.

PROSPER-sarjan tuoteperheeseen kuuluvat myös KODAK PROSPER S10- ja S5-tulostusjärjestelmät; mustavalkoiset jatkuvasyöttöiset mustesuihkutulostimet digitaaliseen inline-tulostukseen nopeissa rotaatioissa, jälkikäsittelylaitteissa ja postituslinjoissa. Kaikki PROSPER-ratkaisut antava painoille mahdollisuuden tuottaa offset-laatuista tulostusta niin laadun, tuottavuuden kuin myyntihinnan osalta.

KODAK TRILLIAN SP -termolevyt edustavat painolevytekniikan seuraavaa vallankumousta. Ne on suunniteltu antamaan painoille erinomainen tuottavuus ja kustannustehokkuus sekä vähentämään kemikaalien kulutusta. Uusi KODAK Intelligent Prepress Manager (IPM) -ohjelmisto antaa painoille mahdollisuuden tarkkailla ja ohjata levyntuotantolinjojaan etänä. Tämä ja Kodakin loistavat levytulostimet yhdessä TRILLIAN SP -levyjen kanssa voivat auttaa painoja parantamaan tehokkuuttaan ja tuottavuuttaan merkittävästi.

Kodakin osastolla esitellään myös KODAK NEXPRESS SE3000 -digitaalinen värituotantopainokone. Se tuottaa esimerkiksi suorapostitustuotteisiin, markkinointimateriaaliin ja valokuvakirjoihin poikkeuksellisen korkean laadun ja antaa tuotantoon luotettavaa helppokäyttöisyyttä. Ipex-uutuus Print Genius on KODAK NEXPRESS SE -ohjauskeskuksen tuore ulkoasu. Se tuo käyttäjän ulottuville ainutlaatuiset muuntelumahdollisuudet, sovellukset ja kasvun mahdollisuudet, jotka ovat tarjolla vain NEXPRESS SE -asemassa.

Kävijät saavat tietoa Kodakin koko digitaalisen painamisen tuotevalikoimasta, johon kuuluu KODAK VERSAMARK VL -tulostusjärjestelmä. Sitä käytetään maksuliikennedokumenttien tulostamiseen, etä-sanomalehtien tuottamiseen ja turvasovelluksiin. Mukana on myös KODAK DIGIMASTER -digitaalinen tuotantojärjestelmä, joka tarjoaa optimaalisia mustavalkotuotannon sovelluksia. Kaikkia KODAKin painamisen ja kuvantamisen ratkaisuja hallitsee ja optimoi kattava valikoima tehokkaita KODAK Unified Workflow -ratkaisuja, kuten KODAK PRINERGY -tuoteperhe ja KODAK INSITE -ratkaisut.

KODAK COLORFLOW -ohjelmisto ja uusi KODAK Ink Optimizing -ratkaisu on suunniteltu vähentämään painovärin kulutusta ja pienentämään kustannuksia rotaatio- ja arkkipainokoneissa. Ne parantavat painolaatua painokoneen paremman stabiiliuden kautta. Ink Optimizing -ratkaisu tuottaa ICC-laiteprofiilit, joiden avulla kuvat voidaan erotella uudelleen automaattisesti KODAK PRINERGY -työnkulussa. Ohjelma hyödyntää kehittynyttä älykkyyttä värien muunnokseen. Se muuntaa värisekoitukset, vähentää CMY-värien määrää ja samalla säilyttää painolaadun.

Uusia mahdollisuuksia pakkauspainamisessa

Kävijät tulevat näkemään KODAK FLEXCEL Direct -järjestelmän julkistamisen, uusia ominaisuuksia KODAK FLEXCEL NX Digital Flexographic -järjestelmässä ja parannuksia KODAK APPROVAL NX -vedostusjärjestelmässä.

FLEXCEL-tuoteperheen aivan uusi jäsen, KODAK FLEXCEL Direct -järjestelmä, julkistetaan Ipexissa. Uuteen järjestelmään kuuluu Kodakin uusi tulostin, materiaali ja työnkulku. Siinä käytetään innovatiivista uutta teknologiaa fleksolevyjen suoraan laserkaiverrukseen. Tuloksena on edullinen ratkaisu suorien levyjen ja erilaisten sleeve-levyjen tuotantoon. Järjestelmä yksinkertaistaa levyjen tuotantoprosessia, poistaa kemikaalien tarpeen ja parantaa suorituskykyä painokoneella.

Uusi KODAK DIGICAP NX -rasterointi, joka on saatavana osana nykyistä FLEXCEL NX -järjestelmää, on suunniteltu parantamaan edelleen fleksopainamisen visuaalista vaikutusta parantamalla dramaattisesti värin siirtymistä. Aiheesta tai rasteroinnista riippumatta KODAK FLEXCEL NX -levyt yhdessä DIGICAP NX -rasteroinnin kanssa antavat mahdollisuuden suurempaan densiteettiin, parempaan painojäljen kontrastiin ja puhtaampiin sävyihin entistä tehokkaammin ja edullisemmin.

Tämän lisäksi KODAK APPROVAL NX -digitaalinen vedostusjärjestelmä on nyt optimoitu pakkaussovelluksiin, mikä antaa pakkauspainoille mahdollisuuden saada tuote nopeammin valmiiksi markkinoille, säästää kustannuksia fleksolevyissä, ja saada vedos ja painettu arkki vastaamaan toisiaan entistä tarkemmin. Offset-pakkauspainoille uudet TRILLIAN SP -levyt ovat ihanteellinen ratkaisu. Niillä voi painaa vaativissa paino-olosuhteissa, kuten UV- ja EB-sovelluksissa ilman karkaisua. KODAK PRINERGY POWERPACK -työnkulku auttaa käyttäjiä hallitsemaan ja tehostamaan koko pakkauspainamisen prosessia.

– Ipex tulee meidän alamme kriittisenä ajankohtana, huomauttaa Payne.
– Hetkellä, jolloin tilauskirjapainot, julkaisijat, pakkauspainot ja tulostuspalvelut ovat keskittyneet ratkaisuihin, jotka kokemusta ja todellisia innovaatioita hyödyntäen auttavat heitä ratkaisemaan vaikeimmat liiketoiminnan haasteensa. Kodakin kumppanina asiakkaamme voivat hyödyntää niitä mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joita on alan kaikilla alueilla. Me tarjoamme painamisen ammattilaisille monipuolisen, ainutlaatuisen valikoiman vertaansa vailla olevia työkaluja ja ratkaisuja.

Kun haluat tietää lisää Kodakista Ipexissa, käy osoitteessa:
http://www.kodak.com/go/ipex.

Share: