Kasper Strömman valittiin Vuoden Graafikoksi

21.1.2013 10:31Uutiset » Tapahtumat

Kasper Strömman

Kasper Strömman (s. 1974) on valittu Grafia ry:n Vuoden Graafikoksi 2013. Valinta julkistettiin 18.1. Ornamon kanssa järjestettävän Muotoilijat’13 -seminaarin yhteydessä Ravintola Adamsissa.

Kasper Strömmanin valinta Vuoden Graafikoksi saattaa monen mielestä olla outo veto. Hän ei ole tunnettu yritysilmeiden tai mainonnan suunnittelija. Strömmanin tuntevat kuitenkin graafista suunnittelua ja kaupunkikulttuuria seuraavat Suomessa ja muualla maailmassa.

Vuoden Graafikko -työryhmän mukaan Kasper Strömman on ideanikkari, katalysaattori, kyseenalaistaja, graafisen suunnittelun stand-up-koomikko ja ammattilainen, jolla on kyky avata kollegojen silmät uudelle. Strömmanin erityisväline on The Kasper Strömman Design Blog. Blogin lisäksi hän kuvittaa, piirtää sarjakuvia ja tekee graafista suunnittelua.

istöasioissa, innovaatioissa, laadussa ja asiakaspalvelussa. Meidän markkinoiden paras offset-puolen tarjontamme, mukaanlukien pienpainoksia tukeva Anicolor-kone, täydentyy nyt loistavasti digitaalisilla painokoneratkaisuilla, sanoo Heidelbergin pääjohtaja Bernhard Schreier.

into jaetaan vuosittain ansiokkaasta ja tuloksellisesta työskentelystä graafisen suunnittelun alueella tai muusta toiminnasta suomalaisen graafisen suunnittelun tason ja arvostuksen kohottamiseksi.

Share: