Ipexissä runsas ohjelmatarjonta

18.3.2014 09:13Uutiset » Tapahtumat

Ensi viikolla avautuva Ipex on yksi maailman suurimmista paino- ja julkaisuteknologian tapahtumista. Se järjestetään neljän vuoden välein Iso-Britanniassa. Ipexin järjestäjät ovat tällä kertaa panostaneet erityisen paljon kattavaan ohjelmatarjontaan.

Ipex on siirtynyt Birminghamista Lontooseen. Vaikka näytteilleasettajien joukossa on paljon merkittäviä poisjääntejä, tulee Ipex antamaan kävijälleen paljon uusia ideoita. Suurempaa roolia ottavat esimerkiksi crossmedia-sovellukset.

Monikanavakampanjointia

Kolmipäiväinen CrossMedia Production –tapahtuma järjestetään laitemessujen naapurihallissa 25.–27.maaliskuuta. Tapahtuma on täydellinen tilaisuus tutustua siihen, miten painotalo voidaan muuttaa laaja-alaisemmaksi markkinoinnin toteuttajaksi. Tämä tapahtuma on suunnattu myös painotyön suunnittelijoille ja ostajille, jotka voivat perehtyä monikanavaisen kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen. Esillä ovat esimerkiksi monikanavakampanjoiden automatisoidut tuotantoputket.

Tuoteinnovaatioita

Crossmedia-tapahtuman lisäksi alueella on muita kiinnostavia oheistapahtumia. Ne tarjoavat korkeatasoisia esityksiä ja esimerkkejä printin trendeistä, innovaatioista, ympäristötehokkuudesta sekä printin tehokkuudesta. Omia esittelyalueita on 3d-tulostukselle, painetulle elektroniikalle, kuvakirjatuotteille ja suurkuvatuotannolle.

Ipexissa on noin 350 näytteilleasettajaa. Suuri osa yrityksistä on paikallisia brittiläisiä toimijoita, mutta joukossa on myös tuttuja nimiä. Näytteilleasettajina ovat mm. Chili Publishing, Duplo, EFI, Epson, Fujifilm, Horizon, Komori, Konica Minolta, Maping (ainoa suomalainen yritys), MGI, OKI, Screen, Xeikon ja Xeretec (Xerox).

Lue lisää Ipexistä Print&Media –lehden tuoreesta numerosta 2/2014. Kuva: Ipexissä on esillä myös Konica Minoltan digipainokone C1070.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: