Ipex-messuilla runsaasti jälkikäsittelyä

26.11.2013 09:38Uutiset » Tapahtumat

Lontoon Ipex-messujen toteutuminen on varmistunut ja messuilla tulee olemaan esillä laajasti painamista, tulostamista ja jälkikäsittelyä. Näyttelyn järjestäjät odottavat saavansa 450 – 500 näytteilleasettajaa. Näyttelytilasta oli marraskuun lopussa varattu 80 prosenttia.

Ipex-messujen toteutuminen oli jo kysymysmerkki, kun monet suuret näytteilleasettajat ilmoittivat jättävänsä messut väliin. Näyttelypäällikkö Trevor Crawford ei peitellyt pettymystään näytteilleasettajien tapaamisessa 20.11. Lontoossa. Tilannetta on kuitenkin muuttanut mm. Gossin ja Screenin mukaantulo. Suurin näytteilleasettaja on Konica Minolta. Muita suuria painolaitteiden toimittajia messuilla ovat MGI, Riso, Xeikon ja Fujifilm.

Jälkikäsittelystä messuilla on runsaasti nähtävää. Laitevalmistajista mukana ovat mm. Morgana, Horizon, Watkiss, Neopost, Sitma, Autobond, Renz ja Hans Grohi. Koossa on jo nyt kattava valikoima alan laitteita ja palveluja.

Messuilla tulee olemaan myös runsas seminaariohjelma. Crossmedialla on oma laaja osastonsa, samoin suurkuvatuotannolla. Ipex järjestetään 24. – 29.3.2014.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: