Hybridi-Drupa käyntiin lokakuussa

15.9.2020 08:22Uutiset » Pakkaukset
Fujifilm järjestää virtuaalisen painotapahtuman syyskuun lopussa mm. Brysselin tekniikkakeskuksestaan. Kuva: Fujifilm.

Painoalan suurmessu Drupa lanseeraa uuden online-tapahtuman lokakuussa. Drupa Review on kehitetty täyttämään aukkoa yritysten viestinnässä, joka syntyi kun Drupa-messut siirrettiin koronapandemian takia ensi kevääseen. Uusi tapahtuma sisältää konferenssin, näyttelyn ja verkottumisen elementtejä.

Drupa Review sisältää videoita ja haastatteluja ja osa sisällöstä esitetään kiinteinä aikoina. Messujen järjestäjä Messe Düsseldorf lupaa tapahtumaan korkeatasoista sisältöä, joka on käyttäjille ilmaista. Näytteilleasettajille tarjotaan sisältöpaketteja.

Drupa 2021 järjestetään 20.-28.4.2021. Useita merkittäviä aikaisempia näytteilleasettajia on ilmoittanut jättävänsä nämä messut väliin. Messuilta jäävät pois ainakin Heidelberg, Bobst, Manroland, Komori, Sitma, Screen ja Xerox. Myös Fujifilm on nyt ilmoittanut jäävänsä pois.

Fujifilm suunnittelee virtuaalista tapahtumaa

Monet Drupa-messuille tulossa olleet alan toimijat ovat järjestäneet ja tai järjestämässä omia online-tapahtumia korvatakseen messujen siirtymistä. Fujifilm järjestää ‘The Real Production Show’ -tapahtuman 24.9. Tapahtuman suunniteltiin olevan osa messuesiintymistä Drupassa.

Monessa maassa toimiva virtuaalitapahtuma tulee esittelemään taivekartonkipakkauksen valmistamista Jet Press 750S -digipainokoneella. Demossa on mukana myös kaksi muuta laitevalmistajaa. Esitys alkaa pakkauksen kartongin painamisella Fujifilmin tekniikkakeskuksessa Brysselissä ja jatkuu päällystystyöllä Saksassa Harris & Bruno -yrityksessä. Lopuksi kartonki leikataan ja stanssataan Highconin laitteella Israelissa.

Share: