HP valmiina jo kevään Fespaan

14.12.2007 15:31Uutiset » Tapahtumat

HP ilmoittaa tuovansa markkinoille runsaasti uusia tuotteita ensi huhtikuun FESPA Digital 08 -tapahtuman yhteydessä. Yhtiö on myös tapahtuman ja Digital Print Awards -kilpailun virallinen yhteistyökumppani ja tukija.

– HP:lla on tarjolla todellinen one-stop shop suurkuvatulostamiseen. Valikoimassamme on sopiva digitaalinen ratkaisu kaikkiin suurkuva- ja erikoissuurkuvatulostuksen tarpeisiin, sanoo HP:n suurkuvatulostusyksikön johtaja Yariv Avisar.

HP tulee esittelemään tapahtumassa ensimmäistä kertaa Euroopassa MacDermid ColorSpan -yritysostonsa jälkeen uusia UV-mustesuihkutulostimia.

Ulkomainosten tulostukseen HP tuo markkinoille uuden HP Scitex XL2200 -tulostusratkaisun (kuvassa), jolla voidaan tuottaa erikoisleveitä tulosteita erittäin nopeasti. Peräti 400 neliömetriä tunnissa tuottava ratkaisu on suunniteltu 24×7-käyttöön. XL2200:ssa on myös uusi HP Scitex X2 -kirjoitinpää, ja siinä käytetään ympäristöä säästäviä HP Scitex UV221 Supreme -musteita. Ne kestävät vettä ja hankausta myös ulkokäytössä peräti kaksi vuotta.

Lisäksi yritys esittelee muun muassa HP Scitex FB6700 -tasotulostusjärjestelmän ja HP Designjet Z6100 -malliston, joka on tarkoitettu sisätiloissa käytettävien banderollien, valokuva- ja taideprinttien sekä karttojen tulostamiseen.

Lisätietoja www.hp.com/go/graphicarts.

Share: