Horisontissa tehokas jälkikäsittely

20.5.2010 12:45Uutiset » Tapahtumat

Horizon on mukana Ipexissa peräti 1200 m2 suuruisella osastollaan. Tälläkin kertaa yrityksellä on ilo esitellä useita uusia koneita. Uutuuksia tulee esimerkiksi liimakoneisiin, niin pehmeäkansituotantoon (Hotmelt & PUR) kuin kovakantistenkin kirjojen tuottamiseen. Liimakoneratkaisuja on saatavana joko on- tai off-ratkaisuina, ja ne soveltuvat digi- ja offset-tuotantoon. Niihin on saatavissa myös automaattinen kolmikantaleikkuri.

Pramilla ovat myös automaattiset taittokoneet niin digitaaliseen, farmaseuttiseen kuin leveään (B1) tuotantoon. Yksi avaintuoteryhmä on automaattiset vihkonidontakoneet, joissa on niin sanottu intelligent-syöttöjärjestelmä digitaaliseen painotuotantoon. Esillä on myös perinteisiä satulanidontajärjestelmiä.

Osastolla on koko ajan suomalaisedustus. Lisäksi Horizonin järjestelmiä on käytössä Xeroxin, HP:n, Konica Minoltan, Pitney Bowesin ja Océn osastoilla. Päivittäin voi myös seurata Horizonin, Hunkelerin ja Screenin yhteistyössä tapahtuvaa inline-tuotantoa rullalta valmiiksi tuotteeksi.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: