Helsingin Kirjamessut laajenevat yhä

25.9.2014 09:03Uutiset » Tapahtumat

Helsingin Kirjamessujen laajeneminen jatkuu tänä vuonna. Kirjamessuille osallistuu Messukeskuksen tiedotteen mukaan yli 300 näytteilleasettajaa. Ohjelmaa järjestetään enemmän kuin koskaan kolmellatoista ohjelmalavalla. Esiintyjiä on yli 1 100.

Helsingin Kirjamessut järjestetään nyt 14. kerran Messukeskuksessa 23. – 26.10.2014. Ohjelman määrä on lisääntynyt, sillä käyttöön on otettu uusi ohjelmapiste, Wine Corner. Teemamaa Italia sekä kustantajat ja kirjakaupat tarjoavat myös paljon ohjelmaa omilla osastoillaan.

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Messukeskus järjestää kirjamessut yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvaariset Kirjakauppiaat ry:n ja Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Vuonna 2013 Helsingin Kirjamessuihin osallistui 337 yritystä ja tapahtumassa vieraili lähes 80 000 messukävijää.

Samanaikaisesti kirjamessujen kanssa järjestetään Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtuma ja Helsingin Musiikkimessut.

Share: