Heidelbergin Open Housen tähtenä Prinect Easy

31.8.2010 00:34Uutiset » Tapahtumat

OpenHouse

Heidelberg esittelee uusimpia ohjelmisto- ja laiteratkaisujaan Open House -tapahtumassaan Vantaalla 22. -24.9. Uutena tuotteena esitellään kevään Ipex-messuilla julkistettu Prinect Easy -konsepti. Kyseessä on tiivistetty versio Heidelbergin Prinect-tuotantojärjestelmästä, joka on optimoitu hieman pienempään ympäristöön. Uusi Easy-versio on edullinen hankkia ja nimensä mukaisesti erittäin helppokäyttöinen.

Heidelberg Prinect -tuotteista voidaan rakentaa joustava, muunneltava tuotantojärjestelmä kaiken kokoisille taloille kaikkiin eri tarpeisiin. Prinect on paljon enemmän kuin perinteinen prepress-työnkulku. Se kattaa myös painon ja jälkikäsittelyn tarpeet. Koko tuotannon hallinta yhdellä käyttöliittymällä merkitsee mahdollisuutta kustannustehokkaaseen, virheettömään ja korkealaatuiseen tuotantoon.

Esillä on myös Prinect Image Control, joka on spektrofotometrinen värin- ja laadunvalvontajärjestelmä koko painoarkin tarkasteluun painokoneen ulkopuolella. Image Control voidaan liittää jopa neljään painokoneeseen ja se säätää värivyöhykekohtaiset poikkeamat automaattisesti.

Heidelberg Open House 22.–24.9. klo 9-17 osoitteessa Tiilitie 8, Vantaa. Lisätietoa: http://www.heidelberg.fi

Share: