Heidelberg tarjoaa tuottavuustyökaluja innovaatioviikolla

14.10.2020 13:19Uutiset » Pakkaukset
Innovaatioviikon keskeisiä asioita on tuotantotehokkuuden parantaminen. Kuva: Heidelberg.

Heidelberg järjestää ensi viikolla suuren globaalin online-tapahtuman. Heidelberg Innovation Week 2020 tarjoaa työkaluja tuottavuuden parantamiseen esimerkiksi pakkausten painamisessa. Tapahtumaan osallistuu yrityksen myyntihenkilökuntaa 35 maasta, ja he ovat tavoitettavissa reaaliaikaisesti 30 kielellä.

Heidelbergin Suomen organisaatiosta tavoitettavissa ovat päivien ajan myyntipäällikkö Markku Mäkinen ja tuotepäällikkö Jarmo Nikkari.

Tapahtumassa esitellään Heidelbergin uusimpia ratkaisuja kaupalliseen, pakkaus- ja etikettipainamiseen. Tietoa saa myös automaattisesta painamisesta ja tuottavuuden parantamisesta. Tapahtumaan osallistuvat myös Heidelbergin yhteistyökumppanit Polar, Masterwork Machinery ja Zaikio.

Kaupallisen painamisen sessioissa käsitellään mm. automaattisia työnkulkuja ja tuottavuuden nostamista. Etikettipainamisen osioissa käsitellään mm. märkäliimaetikettien viimeistelyä ja nopeaa in-mould-etikettien painamista. Pakkauspainamisessa esillä ovat mm. taivekartongin lyhyet sarjat, erikoistehosteet ja tehokas stanssaus.

Share: