Graficenter esittelee näyttelytiloissaan uutuuslaitteita

11.5.2009 13:44Uutiset » Tapahtumat

Graafisen alan jälleenmyyjäyritys Graficenter Oy esittelee Helsingin näyttelytiloissaan kahta laiteuutuutta kartonki- ja vedostulostukseen. Intecin kartonkitulostin ja EFI:n vedostin ovat esillä tästä päivästä lähtien.

Graficenter on aloittanut Intec CP2020 Pro -laitteiston (kuvassa) maahantuonnin. Yrityksen tiloissa esillä oleva Intec CP2020 Pro on pystyy tulostamaan todella paksulle kartongille. Maksimipaksuus voi olla jopa 512 g/m2. Sillä voidaan painaa monenlaisia materiaaleja magneettisesta mediasta aina NCR-paperiin, jonka minimipaksuus on 55 g/m2. Suurin arkkikoko on DIN A3+. Tämän lisäksi voidaan tulostaa 1200 mm pituisia bannereita.

Intec CP2020 Pro laitteistoon kuuluu työasema sekä Harlequin RIP, joka takaa korkeatasoisen painojäljen yhdessä digitaalisen LED-tekniikan kanssa. Tuotantonopeus ylittää 2000 A4-pintaa tunnissa. Tämä voidaan myös kaksinkertaistaa tuplajärjestelmällä. Tuotantomäärä on noin 150 000 arkkia kuukaudessa.

– Asennuksen ja testauksen jälkeen olemme vakuuttuneet laitteen korkeatasoisesta painolaadusta ja -ominaisuuksista, mitkä puuttuvat monilta kilpailijoilta, kertoo Graficenter Oy:n tuotepäällikkö Juha Vilenius.

Graficenterin myyntiin on myös tullut EFI:n uusi vedostustulostin, EFI ES3640XF Pro, joka sopii yrityksen mukaan erinomaisesti korkeatasoiseen vedostukseen graafiselle alalle. EFI:n Colorproof XF ja 5-bittinen ajuri takaavat vedoksen laadun alkuperäisen mukaisesti. Myös tämä tulostin käyttää digitaalista LED-tekniikkaa.

Lisätietoja ja ajan varaaminen näyttelyyn Graficenteristä:
Heidi Toivanen, puh. 09 – 549 11 500
www.graficenter.com

Share: