Graafisen alan kattava näyttelykokonaisuus Demopäivillä

2.9.2015 10:01Uutiset » Tapahtumat

Jusslan Demopäivät -nimen alla markkinoitavat yhteistyössä toteutetut myyntinäyttelyt ovat laajentuneet edelleen. Yritysten omissa tiloissa pidettävät kahden päivän näyttelyt antavat vieraille kattavan läpileikkauksen graafisen alan tarjonnasta sekä laitteissa että materiaaleissa ja oheispalveluissa.

Jusslassa näyttelyn järjestävät Seri-Decon ja Widecon lisäksi nyt myös Canon. Omissa tiloissaan avoimet ovet pitävät kolmikon lisäksi KTA Yhtiöt/Cortex sekä Sesoma. Päivien aikana voi Seri-Decon demotiloissa klo 9-16 nähdä paljon uutuuksia niin suurkuvien ja teippausten tuotantolaitteissa kuin oheistarvikkeissa sekä sisustus-, mainonta- ja julkisivukäyttöön soveltuvissa materiaaleissa.

Leikkaavien tulostimien pioneeri Roland DG esittelee Seri-Decon demopäivillä ensimmäistä kertaan Suomessa Lightbar UV-solvent tulostusmenetelmän. Tekniikka vie liuotintulostamisen uudelle tasolle nopeammalla tuotantoprosessilla mm. heti kuivien tulosteiden ja Rolandin integroidun leikkurin ansiosta.

Toinen Rolandin yhteistyökumppanin innovatiivinen ratkaisu esitellään myös ensimmäistä kertaa. Decorative Glass Printing Solution -ratkaisun myötä lasipintojen laadukas koriste- ja mainostuotanto on nyt mahdollista myös pienemmällä laiteinvestointien kokonaisuudella.

Kuva: Roland Ligthbar UV-solvent tulostin/Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: