FinnGraf 2009 -messujen myynti hyvässä vauhdissa

16.9.2008 12:54Uutiset » Tapahtumat

Seitsemännet graafisen- ja viestintäalan erikoismessut FinnGraf 2009 järjestetään Jyväskylä Paviljongissa 24.–26. syyskuuta vuonna 2009. Messujen yhteistyökumppanina ovat alan merkittävät järjestöt Suomessa.

FinnGraf on alan ykköstapahtuma Pohjoismaissa. Vastaavan kokoluokan messuja ei löydy sen enempää muualta Skandinaviasta kuin Baltiastakaan.

FinnGraf 2009 -messujen markkinointi on vasta juuri alkanut, mutta jo lähes 60 prosenttia näyttelyalasta on jo nyt varattu. Luvassa on siis vähintään saman kokoluokan messut kuin edelliskerralla vuonna 2007.

– Erityisen tyytyväinen olen siitä, että mukaan on jo ilmoittautunut useita sellaisia näytteilleasettajia, jotka ovat olleet poissa parilta viimeisiltä messuilta. FinnGrafin vetovoima on siis entisestään kasvanut, projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Jyväskylän Messut Oy:stä sanoo.

Vuonna 2007 ensimmäistä kertaa järjestetty FinnVisual on mukana tälläkin kerralla. Visuaalisen viestinnän näyttely esittelee suurkuva- ja digitaalisen tulostuksen, seri- ja erikoispainamisen sekä markkinoinnin ja mainonnan tuotteita, materiaaleja ja palveluja.

– FinnVisual-näyttely sopii erinomaisesti FinnGrafin rinnalle. Tätä mieltä ovat olleet myös FinnGraf-messujen perinteiset graafisen teollisuuden näytteilleasettajat, Pylvänäinen muistuttaa.

Share: