Fespa tulee Göteborgiin

26.1.2011 16:37Uutiset » Tapahtumat

Fespa_Nordic Congress

Seurauksena European Congress -kongressin avajaisten menestyksestä Brysselissä vuoden 2010 marraskuussa järjestää FESPA ensimmäisen FESPA Nordic Congress -tapahtumansa 7.–8.huhtikuuta 2011 Göteborgissa, Ruotsissa. FESPA on voittoa tavoittelematon toimialajärjestöjen liitto sekä seri- ja digitaalipainoalan messujen ja konferenssien järjestäjä.

Tapahtuma on suunnattu Pohjoismaiden suurkuva- ja seritaloille. Osanottajilla on mahdollisuus osallistua sarjaan syvällisiä, teollisuutta käsitteleviä istuntoja, jotka on suunniteltu inspiroimaan ja edistämään innovaatiota liiketoiminnan puitteissa. Rohkaisemalla osanottajia linkkien rakentamiseksi kautta pohjoisen alueen tapahtuma pyrkii erityisesti kohdistamaan huomiota digitaalisiin ja painannan tulostimiin, tuotantopäälliköihin sekä toimittajiin fokuksena suurimuotoinen yhteisö.

Osanottajilla on mahdollisuus keskustella tärkeistä painantaan liittyvistä aiheista kokonaistavoitteen ollessa parhaiden käytäntöjen edistäminen liiketoiminnassa ja kulujen vähentämisen menetelmien korostamisessa myynnin lisäämiseksi.

Reaktiona Brysselin tapahtumasta saatuun palautteeseen FESPA Nordic Congress -kongressi on rakennettu tarjoamaan lisämahdollisuuksia verkostojen luomiseksi muihin alan edustajiin ja sponsoroijiin sekä kohentamaan osanottajien kokonaiskokemusta. Tämän vuoksi tapahtuma levittyy kahdelle puolipäivälle.

Laadukkaita puheenvuoroja

Göteborgin vahvistettuja puhujia ovat muun muassa Ruotsin Big Image -yhtiötä edustava Andreas Skantze ja Neil Falconer, PIRA:n johtava konsultti, joka tulee keskustelemaan viimeisimmistä painantatoimintaa koskevista teknologeista. Lisäksi Steve Lister, Robert Horne Group -ryhmän liiketoimintakehityksen johtaja, tulee esittämään syvällisen kestävää liiketoimintaa koskevan raportin, kun taas Nick Devine, The Print Coach -yhtiön perustaja, tulee tarjoamaan ymmärrystä menetelmien käytöstä pyrittäessä kasvattamaan myyntiä ja rakentamaan kannattava painantatoimintayritys.

Osanottajien osallistuvuuden lisäämiseksi ja heidän osallistumismahdollisuuksiensa maksimoimiseksi kautta kongressin ohjelma käsittää uudistetun paneeli-istunnon, joka sisältää strategisen teollisuuden SWOT-analyysin.

– Kuten edelliseen FESPA Congressiin osallistuneet tietävät, ohjelmiemme tarkoituksena on auttaa painoalan yrityksiä viemään liiketoimintaansa eteenpäin ja tarjoamaan niille keinoja kilpailusta erottumiseksi. FESPA Nordic Congress -kongressissa teemme tämän esittämällä osanottajille erittäin tärkeätä informaatiota ja palautetta painoalan ostajien näkökulmasta. Haluamme auttaa osanottajia pysymään teollisuusalansa nopeasti muuttuvien ideoiden, toimintatapojen ja teknologian etukärjessä, joten heidän on syytä valmistautua todelliseen koulutuskokemukseen, kertoo FESPA:n toimitusjohtaja Nigel Steffens.

– FESPA European Congress -kongressimme jälkeen viime marraskuussa 97 % osallistujista sanoi, että he tulisivat osallistumaan myös toiseen tapahtumaan. Ja 95 % heistä piti sen hinta-laatu -suhdetta suurenmoisena. Tavoitteenamme on tuottaa sama – tai ehkä jopa sen ylittävä – tyytyväisyystaso Ruotsissa.

Kaikenkattava paketti

Täysin kattava osallistumispakkaus sisältää läsnäolon ja osallistumisen kongressiin, pääsyn kongressin esityksiin tapahtuman jälkeen, lounaan ja virallisen päivällisen sekä vastaanoton drinkkeineen ensimmäisenä päivänä, majoituksen yöksi ja aamiaisen Gothia Towers Hotel -hotellissa sekä lounaan toisena päivänä.

Osallistumismaksu FESPA:n kansallisten jäsenyhdistysten jäsenille on €325 koko pakkausta varten tai €225, joka ei sisällä hotellimajoitusta. Ei-jäsenten osallistumismaksu on €475 majoitus mukaan lukien ja €375 ilman majoitusta.

Osallistujamäärä on rajoitettu, joten lisätietojen saamiseksi ja rekisteröitymiseksi FESPA Nordic Congress -kongressin osallistujaksi vieraile sivustolla http://www.fespa.com/nordic-congress

Tapahtuman tukijoina ovat FESPA:n jäsenyhdistykset Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tapahtuman sponsoroijina ovat HP (Corporate Sponsor), Mimaki and Signcom (Digital Textile Sponsors) ja EskoArtwork (Global Software Solutions Partner).

Asiaa FESPAsta

Vuonna 1962 perustettu FESPA on voittoa tavoittelematon toimialajärjestöjen liitto sekä seri- ja digitaalipainoalan messujen ja konferenssien järjestäjä. FESPAn kahtalaisena tavoitteena on edistää seripainoa ja digitaalitulostusta sekä levittää tietoa seri- ja digitaalipainosta jäsenilleen kautta maailman, auttaa heitä kasvattamaan yrityksiään ja oppimaan lisää nopeasti kasvavan toimialansa viimeisimmistä uutuuksista. FESPAn jäsenjärjestöihin kuuluu 26 erillistä kansallista liittoa Euroopassa sekä 10 ulkojäsenjärjestöä Australiassa, Kiinassa, Japani, Korea, Meksiko, Nepal, Filippiinit, Sri Lanka, Thaimaassa ja Intiassa.

Tulevia FESPA-tapahtumia ovat:

• FESPA Americas 24-26 February 2011, Orlando, USA

• FESPA Digital 2011 – 24-27 May 2011, Hamburg, Germany

• FESPA Fabric 2011 24-26 May 2011, Hamburg, Germany

• FESPA Asia 26-28 October 2011, Singapore

• FESPA European Summit, 17-18 November, Barcelona, Spain

• FESPA Digital 2012, 21-24 February 2012, Barcelona, Spain

• FESPA 2013, 25-29 June 2013, London, UK

Lisätietoja saa sivustolta www.fespa.com

Share: