Etikettipainaminen hyvässä vauhdissa Euroopassa

8.10.2013 09:49Uutiset » Tapahtumat

Euroalueen talous on nousemassa taantumassa ja etikettipainaminen vauhdittuu Euroopassa. Alan messut syyskuussa Brysselissä olivat kaikkien aikojen suurimmat ja osoittivat optimismin kasvavan markkinoilla. Digitaalinen etikettipainaminen on yksi painamisen nopeimmin kasvavista alueista.

Labelexpo Europe 2013 keräsi 31 795 kävijää. Määrä nousi 11 prosenttia vuoden 2011 messujen luvuista. Messujen pinta-ala oli ennätysmäinen 31 000 neliömetriä ja näytteilleasettajia oli lähes 600 (550 vuonna 2011).

Messuilla oli esillä yli 150 tuoteuutuutta. Niihin kuului tulostimia, lisälaitteita ja materiaaleja. Labelexpo Global Seriesin toimitusjohtaja Lisa Milburnin mukaan luottamus ja optimismi ovat palaamassa alalle koko maailmassa ja pakkausten valmistajat alkavat investoida uudelleen.

– Jatkuva innovointi eri tuoteryhmissä sekä kysynnän vahva kasvu etiketti- ja pakkausmarkkinoilla ovat muuttumassa merkittäväksi tilausmäärien kasvuksi. Saimme erinomaista palautetta näytteilleasettajilta ja paljon tietoa siitä, että messuilla on myyty lukuisia laitteita.

Milburnin mukaan messuilla varattiin jo 86 prosenttia vuonna 2015 järjestettävien seuraavien messujen näyttelytilasta.

Kuva: Labelexpo Europe.

Share: