Erikoiset printtiratkaisut esillä Erwekossa

26.3.2014 09:46Uutiset » Tapahtumat

Oulun Erweko esittelee 2.4. asiakkailleen vähän erikoisempia painotuotteita. Tavoitteena on kertoa tämän päivän tekniikan mukanaan tuomista uusista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa ovat yhteistyökumppaneina Kaleva, InterMail, Starcke ja Kansiopalvelu.

– Ajatus tapahtumaan lähti siitä, että esim. mainostoimistojen suunnitteluväki on nuorentunut viime vuosina eikä painotuotteiden tuntemus enää välttämättä ole samalla tasolla kuin vanhemmalla sukupolvella. Ihmiset ovat enemmän digi-orientoituneita ja kirjapainosta tilataan helposti tuttua ja turvallista materiaalia, kertoo asiakkuuspäällikkö Jape Niemelä Erwekosta.

Erweko esittelee myös uudistuneet tilansa, digipainon sekä ison offset-rullakoneen mahdollisuudet, jälkikäsittelyä tehostavan liimalinjan sekä kattavat logistiset palvelunsa asiakkaille.

Kalevan sanomalehtipaino esittelee rotaatiopainon soveltuvuutta muuhun kuin totuttuun sanomalehtituotantoon. InterMail, Starcke ja Kansiopalvelu esittelevät esimerkkien avulla kuinka painotuote jalostuu esimerkiksi turvapainotuotteeksi, kansioiksi ja kuoriksi.

Kuva: Erwekon Oulun painosali, Erweko.

Share: