Canon-uutuuksien kirjo esillä Photokinassa

14.9.2010 15:16Uutiset » Tapahtumat

Photokina

Canon esittelee tämän vuoden valokuvauspuolen uutuutensa 21.–26. syyskuuta Kölnissä järjestettävillä Photokina-messuilla. Esillä on muun muassa koko uusi syysmallisto, joka sisältää täysteräväpiirtovideoiden tallennukseen pystyviä tehokkaita kompaktikameroita, kotitulostimia, suurkuvatulostimia ja ammattitason broadcast-videokameroita. Canonin suomalaiset tuoteasiantuntijat ovat paikalla koko messujen ajan.

– Photokina on meille erittäin tärkeä tilaisuus esitellä innovatiivisia tuotteitamme, jotka tulevat osoittamaan markkinoille suunnan vuosina 2010 ja 2011, toteaa Mr Fukuchi, Canon Europen Canon Consumer Imaging -ryhmän apulaisjohtaja ja tuotekehitysjohtaja.

– Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, joiden avulla harrastajat ja ammattilaiset voivat toteuttaa luovuuttaan. Messuosastollamme on tuotteita Canonin koko valikoimasta. Ne mahdollistavat täydellisen työnkulun kuvaamisesta kuvien jakamiseen.

Canon täyttää uutuuksillaan 3 155 neliömetriä Halle 3.2:ssa. Valikoiman tähtiä ovat muun muassa

• EOS 60D -järjestelmäkamera, jonka 18 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kenno ja kääntyvä nestekidenäyttö avaavat kuvaajalle uusia luovia mahdollisuuksia.

• Pienikokoinen XF105-videokamera, joka tallentaa broadcast-tason Full HD -teräväpiirtokuvaa. Kamera sopii hyvin yksityisille elokuvantekijöille ja paljon liikkeellä oleville uutistoimittajille. Uudet XF-100-mallit ovat Canonin pienimpiä videokameroita, joissa on broadcast-tason MPEG-2 Full HD -tallennuskoodekki (50 Mbps, 4:2:2).

• IXUS 1000 HS -kompaktikamera, jossa on herkkä 10 megapikselin kenno, 10x optinen zoom ja Full HD -tason teräväpiirtovideoiden tallennus.

• EF 8–15 mm f/4L kalansilmä USM: maailman ensimmäinen sekä pyöreitä että koko kuva-alan kattavia kuvia tuottava kalansilmäobjektiivi. Objektiivilla voidaan zoomata laajakulmapäässä polttovälialueella 8–15 mm.

• Uusi PIXMA-tulostinvalikoima täynnä markkinoiden dynaamisimpia malleja. Entistäkin tyylikkäämmissä laitteissa uutta on muun muassa älykäs kosketusjärjestelmä ja täysteräväpiirtovideoiden tulostus. Innovatiivinen tekniikka mahdollistaa laadukkaat ja pitkäikäiset tulosteet.

• ImagePROGRAF-suurkuvatulostimet, mukaan lukien johtavien eurooppalaisten valokuvausalan lehtien yhdistyksen (TIPA) palkitsema iPF6350 sekä iPF8300 ja iPF6300. Uudet imagePROGRAF-järjestelmät vastaavat ammattikuvaajien ja fine art -markkinoiden asettamia laatuvaatimuksia. 12 värin LUCIA EX -pigmenttimustejärjestelmä tuottaa tulosteisiin syvät ja eloisat värit.

www.photokina-cologne.com

Share: