Adoben suunnittelukilpailu käyntiin

31.12.2007 11:18Uutiset » Tapahtumat

Adobe Systems julkisti nyt kahdeksatta kertaa järjestettävän Adobe Design Achievement Awards -kilpailun (ADAA) alkaneeksi. ADAA:n tarkoitus on nostaa esille lahjakkaita ja lupaavia graafikoita, valokuvaajia, animaattoreita, kuvittajia, digitaalisen elokuvan tekijöitä, kehittäjiä ja tietokoneartisteja maailman parhaimmista korkeakouluista.

Adobe on lisännyt suunnittelukilpailuun useita uusia kilpailusarjoja kategorioihin: Interaktiivinen media, Liikkuva media ja Perinteinen media. Muutoksilla pyritään heijastamaan interaktiivisen suunnittelun kasvua sekä suunnittelun ja kehityksen välisen integraation tärkeyttä.

• Interaktiivinen media kategorian alta löytyvät seuraavat kilpailusarjat: Browser-based Design, Non-Browser Based Design, Design/Developer Collaboration, Installation Design ja Mobile Design.

• Liikkuva Media -kategorian alla ovat seuraavat kilpailusarjat: Animation, Live Action ja Motion Graphics.

• Perinteinen media -kategorian alla ovat seuraavat kilpailusarjat: Illustaration, Packaging, Photography ja Print Communications.

Yli 30:n eri maan opiskelijoita on kutsuttu lähettämään omia töitään kilpailuun osoitteessa: www.ADAAentry.com. Samoilla sivuilla voi tutustua reaaliaikaisesti kilpailijoiden lähettämiin projekteihin. Kilpailutöitä otetaan vastaan 2. toukokuuta 2008 saakka.

Lisätietoja www.ADAAentry.com.

Share: